D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

Това са проблемите,когато разширяваш бизнеса и почваш да разчиташ на отговорност от повече хора.Ял съм го тоя Туй няколко пъти.
Ще става и по-зле.Това ни е наличният материал. [smilie=pardon.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Хубаво де, неприятна работа, ама чак пък пред една камара клиенти да го наредим Цецо? Нима някой от този форум има сервиз, в който никога не са бъркали? Всички си караме колите в ЕТ, те не бъркат? Тука 80% от 7 dsg-тата имат вибрация, в ЕТ викат не знаем какво да правим, карай така. Ама на тях им е простено, нали са ЕТ. Дали явно на някой новобранец да ти го смени, ти в твоята работа грешки никога ли не си допускал, лично мен ми се е случвало и то финансови или други дреболии?! Ако така продължаваме, рано или късно няма да има неспоменат ВАГ сервиз не нахранен тука. Да не забравяме, че и Сами му се сипа по едно време. Просто се случва човек да не знае или да сбърка. Трябва малко толерантност.
Последно промяна от Rangel на 12.05.2021, 18:20:58, променено общо 1 път.
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

Евгени-Трансексперт затова си редуцира екипа,лично и той си работи и гледа всяка кола преди да я издаде.
А има възможност при него да работят поне десет човека. [smilie=pardon.gif]
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

igeorgiev82 написа: 12.05.2021, 16:56:11 Да,що да не?3 годишната допълнителна,включва всичко,което включва и 2 годишната от завода.
Я провери дали няма определен пробег гаранция за тях.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Мнение от didoya »

coverdale написа: 12.05.2021, 18:04:18 Ще става и по-зле.Това ни е наличният материал.
Мда, за жалост е така. Свестни, квалифицирани и отговорни хора се намират все по-трудно, дори и за висока заплата. От друга страна няма как Цецо собственоръчно да прави всички коли. Неприятна ситуация и за 2-те страни като цяло.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

@ЦецоNOL, щях да ти пиша отговор в темата на Яковлиев, ама да я пазим чиста.
Нямам претенции за статистики, нито съм ходил там. Беше базик щото все се делим, ама да напрегнати са всички не ме разбраха. Убу - махнах.

Прост компютърджия съм - ходя, усмихвам се, помолвам с добро, плащам си и "мен ме вземат за балък". И то доста често.

На мястото на Иван бих се върнал, искал обяснение какво е станало и ако нещо не е ок да предложат решение. Толкова.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Sec8200 написа: 12.05.2021, 18:43:33 Беше базик щото все се делим
За пореден път го пишеш това и пак ще те питам, кой се дели и как?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

@igeorgiev82 на мен не ми бяха стегнали биалетка и единия носач и се прибрах така София-Пловдив със 160-170 на магистралата. Чух че тропа нещо, ама не му обърнах внимание [smilie=sarcastic.gif] Въпреки тая "дреболия" цял живот ще съм им клиент. Моята представа за сервиза е друга и то защото ходя при тях още откакто бяха с два подемника в Горубляне, и Цецо работеше върху всяка една кола.

@coverdale, e абсолютно прав - разширяваш екипа и качеството пада, така е навсякъде, без изключения. А Цецо е млад още и му се работи много - слага и продава гуми, прави реглажи, чисти мотори, чисти ДПФ-и, промива климатици, предлага масла и препарати, членува в някакви общности, опитва да си партнира с други бизнеси - автоиконом, q-service, сега Рево. Тия всички неща ги нямаше навремето. Има и неусшени начинания - беше решил кутии да започва да прави, ходи на обучения едно друго и после се отказа. Главния мотив за новите дейности, е че не е намерил партньори, които да му предлагат качество, затова инвестира сам. Ще му увре канчето някога и ще подреди сервиза както трявбва или ще си заработи пак с малък екип.

Всеки има издънки и си носи последствията после, извинения няма.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Rangel написа: 12.05.2021, 18:14:53 Хубаво де, неприятна работа, ама чак пък пред една камара клиенти да го наредим Цецо?
Значи не е така ;)

Всеки сервиз си има плюсове и минуси. Не е коректно само да хвалим или само да плюем.

До сега само положителни отзиви имаше, което е леко странно (безгрешни хора няма). Вече с темата на Яковлиев започнаха да се прокрадват едни леки "мисли" от сорта "сменям, сменям а проблема си остава". Сега и с Ванката "лек" фаЛ.
Явно наистина имат хората повечко работа и са го дали малко през просото... [smilie=pardon.gif]

Нормални са тия неща, просто шефа трябва да си стегне персонала и всичко да си дойде на мястото.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Мнение от Rangel »

За мен се прекалява. Най-лесно е да го злепоставим пред клиентите. Едно време БГ МАМА за малко да фалират ПИБ. Аз също не съм ходил там, за сега колата е в гаранция и ходя в ЕТ, но във всеки сервиз, който съм бил - има проблеми понякога.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Rangel написа: 12.05.2021, 18:14:53 ама чак пък пред една камара клиенти да го наредим Цецо
Що, като в тунинга ли? Да се казват само хубави неща. Трябва да е обективно.
Сами как го храниха? Първо с изолирбанда на лампата за чека, после за ръкавицата и т.н.
Да си влезе Цецо да Брос и да прочете,че живота не е само цветя и рози и да си направи извода.
А това 90 лв за смяна на масло не го коментирам изобщо.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

И аз като сменях маслото там, човека провери в компютъра колко масло събира и трябваше да е 4,3 л. Той и @ЦецоNOL така ми беше казал, и ми беше пратил 5 л. Но при смяната, аз бях при колата, източи го от пробката, докато спря да тече, филтъра махна изчисти всичко, сложи новия филтър, нави новата пробка и я свали колата. Наля голямата туба, дори не цялата и провери пръчката след 5 мин. И беше на минимума. Доля останалото в голямата, запали, поработи колата изгаси я и пак провери. И вика "Хм, до средата е, а пише още половин литър. Няма да ти доливам, прибери се и пак провери, ако е спаднало, долей си." И аз си тръгнах. Вкъщи я погледнах, не беше мръднало нивото, до ден днешен 9000 км. си е все в средата. Но ми стана интересно, защо едно пише, друго се случва. И намерих в някакъв сайт ли, форум ли, че първоначалното пълнене е 4,3 л., а последващите смени са по 4 л. защото оставало някъде масло. Не се задълбочавах да чета повечв. Има масло, не намалява, не нараства.
@igeorgiev82, Мисля, че и твоят мотор събира същото количество.
Последно промяна от Taratajki на 12.05.2021, 20:06:27, променено общо 1 път.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Мнение от Rangel »

Жорка, ти не бъркаш ли? Има проблем - има решение. Не знам, аз съм по-спокоен човек, знаеш не ходя да се карам с хората, търся да решим проблема. Не казвам, че не трябваше да го напише, а можеше малко по-меко и да говори с Цецо и да решат проблема.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Rangel, всеки бърка,но това е рутинна работа, която се поверява даже на стажанти в сервиз. Извинявай, ама е като да ти напомпят гумите при смяна на 3.5, вместо на 2.4.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

Точно в рутината човек прави такива грешки, щото си го правил 100 пъти и не мислиш въобще.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”