до края на седмицата ...
Историята на един "препекан" Superb III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
Може и да е
до края на седмицата ...
до края на седмицата ...
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
TSI
съжаление е точно антифриз точно на този мотор.
И е един от първите симптоми,че е за смяна водния кулер.
Или се проверява там но понеже е на маркуч от страни е по лесно да се свали температурния сензор след кулера и да се види там какво има.

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Тая тема не е за хора със слаби нерви ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
astragt
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Той мисля днес я е оставил, може да не е гледана още. 
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Е то се вижда, @redalex, сега ще скочи и ще каже - аз казах ли ви, че това е гориво за камиони и влекачи, закача ремаркето и към вкъщи.
- redalex
- Гараж: i3
Само тема за дизелова кола може да има 213 страници мнения за 6-7 месеца
Отивам в темите на Любомиров, да си оправя настроението от тия шлепове смотани...
ПС - харесвам и обичам всички, освен говедата, тъпите, простите, наглите и смръдливите.
Отивам в темите на Любомиров, да си оправя настроението от тия шлепове смотани...
ПС - харесвам и обичам всички, освен говедата, тъпите, простите, наглите и смръдливите.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
redalex, чакай сега Явор да види на @igeorgiev82, отзива за Д-Брос и ще стане интересно ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
-
Sec8200
- Гараж: под наем
.
Последно промяна от Sec8200 на 12.05.2021, 18:31:59, променено общо 1 път.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Писах, трих, писах трих и оставих само това, защото от този момент нататък мисля да преосмисля писането като цяло, очевидно не води до нищо градивно накрая (а главно затова бяха тия 270 страници (с предната тема) и затова го правех):
След последните ви мнения (след на @redalex мнението) съм доста разочарован. Не знам закачки ли са, шеги ли са, обикновено хващам 99% от хумора, ама тука колкото и да се пъна и анализирам - не го разбирам. Не знам защо моята тема се намеси в тази на Ванката и защо се насажда допълнителен сеир отново чрез мен, не намирам някаква връзка между неговия случай и моята история до тук.
Жорка, я кажи ти сега след всичко написано (няколко страници напред), какво се очаква да направя (и да, прочетох темата на Ванката). Да ходя да взема демонстративно колата докато я гледат по средата и с мръсна газ да я изкарам от сервиза и после какво? Да я засилвам от някой баир? Или да я водя в Трансексперт (ама и там ги мразим, значи трябва да е другаде). В ЕТ? Ама и там ги мразят доста хора, а и като видят Ревото и ще кажат - 100% е от него. Останаха гаражи на гуру-майстори... Сам ще я оправям, решено е!
Аз спирам да пиша от този момент нататък, в момента имам за себе си да взимам решения, свързани с автомобила, с които ви занимавах до тук и нямам енергията да се впускам в измислени интрижки. Ако продължа да пиша занапред, ще преосмисля подаването на информация като цяло, със сигурност няма да е както сега - да се споделя всичко на 100%.
Живи и здрави.
След последните ви мнения (след на @redalex мнението) съм доста разочарован. Не знам закачки ли са, шеги ли са, обикновено хващам 99% от хумора, ама тука колкото и да се пъна и анализирам - не го разбирам. Не знам защо моята тема се намеси в тази на Ванката и защо се насажда допълнителен сеир отново чрез мен, не намирам някаква връзка между неговия случай и моята история до тук.
Жорка, я кажи ти сега след всичко написано (няколко страници напред), какво се очаква да направя (и да, прочетох темата на Ванката). Да ходя да взема демонстративно колата докато я гледат по средата и с мръсна газ да я изкарам от сервиза и после какво? Да я засилвам от някой баир? Или да я водя в Трансексперт (ама и там ги мразим, значи трябва да е другаде). В ЕТ? Ама и там ги мразят доста хора, а и като видят Ревото и ще кажат - 100% е от него. Останаха гаражи на гуру-майстори... Сам ще я оправям, решено е!
Тоше, това можеше да го напишеш в темата на Ванката. Ти си този дето се дразнеше от деления във форума на бензин/дизел и други БГ похвати, а сега сам правиш някво ново деление и то на неподходящото място.Sec8200 написа: 12.05.2021, 17:28:38 п.п. какво обединява дизелджиите и бензинджиите във форума ? Отговор : оплакванията от Д-Брос
Аз спирам да пиша от този момент нататък, в момента имам за себе си да взимам решения, свързани с автомобила, с които ви занимавах до тук и нямам енергията да се впускам в измислени интрижки. Ако продължа да пиша занапред, ще преосмисля подаването на информация като цяло, със сигурност няма да е както сега - да се споделя всичко на 100%.
Живи и здрави.
Последно промяна от YYakovliev на 12.05.2021, 18:11:26, променено общо 1 път.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Тоше,Sec8200 написа: 12.05.2021, 17:28:38 Иначе щяхме да караме Тойоти - там до 120 хил км не знае къде е щеката за маслото
айде,айде!
На Шкодите досега да 16г. един път ми е светвала лампата(на предишния Супърб-дизел)
На Тойотата за шест години-10 пъти.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Тоше,Sec8200 написа: 12.05.2021, 17:28:38 п.п. какво обединява дизелджиите и бензинджиите във форума ? Отговор : оплакванията от Д-Брос
що си смучеш глупости и пишеш.
Десетки коли съм пратил там - Шкоди, Аудита, Нисани и прочее.
Я като ги усещаш нещата да ми кажеш нещо , моля те?
колко коли са с положителни впечатления?
колко коли са с отрицателни?
% какъв е?
Ти, лично колко пъти ходи там?
Поздрави

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Аз СЕ ШЕГУВАХ , защото от срещите ни наживо съм на мнение, че носиш на майтап. Явно не разбра и на @redalex, шегата.YYakovliev написа: 12.05.2021, 18:01:24 Жорка, я кажи ти сега след всичко написано (няколко страници напред), какво се очаква да направя (и да, прочетох темата на Ванката). Да ходя да взема демонстративно колата докато я гледат по средата и с мръсна газ да я изкарам от сервиза и после какво?
Пък иначе сериозно, какво ще направиш е лично твоя работа и никой не може да ти дава наклон. Ако те интересува моето мнение, какво бих направил на тове място - имаш ми телефона .
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS

![popcorn1 [smilie=popcorn1.gif]](./images/smilies/popcorn1.gif)