D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Да,що да не?3 годишната допълнителна,включва всичко,което включва и 2 годишната от завода.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Имам някакъв спомен, че някой се беше оплакал, точно за гаранционна смяна на амортисьори.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Аз без да се заяждам, ама да питам. Ти като знаеш ,че колата ти събира 4 литра, защо им даде 5те литра ,а не си прибра 1-ния?
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Той сигурно не ги е давал. Цецо ги е пратил там директно 
- igeorgiev82
sonnyer,
Точно!
Точно!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Изтекли са баба ми. Най-редовно след смяна на гуми ги пращат всички шкоди, че са им изтекли амортисьорите.
Е Бат Ники @coverdale, още преди 3 години му бяха казали в Трансексперт, че му е изтекъл амортисьора на Октавията.
"Меглио и газ. Ела след 1 месец, ако пак е омаслен го сменяме." Край на цитата от Еуратек.
Е Бат Ники @coverdale, още преди 3 години му бяха казали в Трансексперт, че му е изтекъл амортисьора на Октавията.
"Меглио и газ. Ела след 1 месец, ако пак е омаслен го сменяме." Край на цитата от Еуратек.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Sec8200
- Гараж: под наем
мен даже ми разпечатаха обяснение колко омасление е ок за амортесьор, със снимки...от тогава се чудя на кой да вярвам и карам така
@igeorgiev82, тъкмо умувах тук след гаранцията дали да не я поддържам при тях. Ти ми реши дилемата. Не че онези другите са цвете за мирисане в ЕТ сме чели и за тях. А за Транспескперт помня един път исках нещо ... казаха ми след 20 дена ела.
п.п. чакам да забогатея да си направя къща, ще си сложа подемник да си я гледам. Масло и филтри - сам.
@igeorgiev82, тъкмо умувах тук след гаранцията дали да не я поддържам при тях. Ти ми реши дилемата. Не че онези другите са цвете за мирисане в ЕТ сме чели и за тях. А за Транспескперт помня един път исках нещо ... казаха ми след 20 дена ела.
п.п. чакам да забогатея да си направя къща, ще си сложа подемник да си я гледам. Масло и филтри - сам.
Последно промяна от Sec8200 на 12.05.2021, 17:13:10, променено общо 2 пъти.
- JORDITO
Sec8200, Тоше давай газ бе, иначе се чупи
Я кажи твоята сага докъде стигна?
Я кажи твоята сага докъде стигна?
-
Sec8200
моята сага седи в гаража до 20ти
Трая си, да не давам храна на бензинджиите
- igeorgiev82
Аз също,Тоше,ама явно или съм много претенциозен,или изглеждам на балъкSec8200 написа: 12.05.2021, 17:09:08 тъкмо умувах тук след гаранцията дали да не я поддържам при тях
-
Sec8200
не бих казал, че изглеждаш балък..igeorgiev82 написа: 12.05.2021, 17:13:19 Аз също,Тоше,ама явно или съм много претенциозен,или изглеждам на балък
Ако не те познавах щях на пръв поглед да те класифицирам повече към тарикат.
Моята теория, без да обобщавам, е че подобни "дребни" неща се дават на новобранките. Няма много интерес макар, че 90лв за 15 мин работа е добре.
Искам да кажа, не е да отворят двигател на някое 2.5 TDI да му вземат имането на човека, едно масло дребна работа...набързо набързо и ей на.
Случвало ми се е на много места - даже някъде за дреболия не ги търси - иска да вземе един и да го фалира от сметки.
Карай, ти да си жив и здрав !
п.п. пу дея...мислех да накладя печката с Рево за таз годишната среща и да те изненадам. Сега и тва отпадна.
- JORDITO
Аз като балък, след гаранция ходя в Еуратек Дружба. Още се държи кораба Радецки
-
LZ0
- Гараж: Yeti, 1.8TSI, 160 к.с., 4x4
Не напторив, очакваш да получиш това за което си плащаш. Работя с немци и на тях им е в манталитета да държат да получат качествена услуга като клиенти, а като изпълнители ако ги хванат в издънка сами покриват щетите и дават задоволитена компенсация. За съжаление нивото на услугите в България продължава да е много зле. Аз също съм подобно на други колеги съм спрял да ходя по сервизи, не само защото след това се налага да им дозатягам бурмите, но и заради отношението като цяло.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
За октавията от подписа ли се говори, че гледам бензинова, а това черно масло и за дизел е много черно за 10км, дори на щеката е катран ? Иначе за такива манипулации съм си взел вакуумна помпа за масло и гориво от практикер. За 5-6 минути сръбва маслото , после чашката на филтър елемента, слагам си новия филтър, дръпвам пак ако се е стекло малко в картера докато слагам филтъра, после си махам горивния, сръвам нафтата с помпата, така се измива и чашката е суха, слагам новия филтър, докато тече теста на външната помпа сменям въздушния и тоя на купето и затварям. 3-та смяна си правя пред блока за 30 минути грубо, без да си давам зор. В сервиз да не провериш щеката и да издадеш колата си е меко казано безхаберие...
- igeorgiev82
Щеката е боядисана в черно,за това така излиза.Нямам проблем с качеството,а с количеството
Маслото от щеката е бистро,после ще кача снимка, че ми падна батерията на другия телефон.
Пак казвам,чернилката от бутилираното от мен масло