Цената за бизнес оборудването от промоцията, която е изтекла на 05.05 + допълнителните неща, които исках.Цецо75 написа: 10.05.2021, 10:13:51 Кажи как направиха ценообразуването, че ми е интересно. Това цената по листа + добавките ли е?
Момчето в ЕТ настоятелно твърдеше, че днес-утре ще качат нова промоционална ценова листа с леко завишени цени, разбирай до +1000лв.
Излизаха ми извън бюджета, нека да я покарам тая няколко годинки, апетитът предполагам ще ми дойде с яденето. Скокът от клио на тоя кораб ще е културен шок за менHerpaMoTeH написа: 10.05.2021, 10:16:51Ако аз си поръчвах щях да добавя сензори от всички страни + front assist. В последствие може да се активира ACC стига да имаш front assist.
Благодаря много! Имайки предвид, че бях тръгнал за Октавиа в началото с повечко екстри до към 51000-52000лв, реших да направя малко компромис и да си взема по-голямата кола с един не малък набор от екстри. Като я гледах отзад децата най-вероятно ще се гонят, а багажника е....Dzhelebov написа: 10.05.2021, 10:26:00 Колега, поздравления за добрия избор, направил си добър баланс между цена/качество без да се изхвърляш прекалено, но и без да се ограничаваш много. Чакаме да се похвалиш когато пристигне! Поздравления още веднъж!
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Добре е, че си взел Супърба.