Мисля, че прекалено много се вманиячавате в някои неща. Ползвал съм подобна ръкавица с мрежа за миене доста време и нямам никакви забележки и въпросната мрежа не ми се е налагало да я ползвам. Когато боята е защитена с ХУБАВА вакса, насекомите (стига да не са се изпекли няколко седмици от слънцето), падат с "водораслите". Купих си наскоро друга по-голяма ръкавица без такава мрежа (само с водорасли) от метро и съм много по-доволен:
Като я потопя в кофата и попива много по- голямо количество вода (това е много важно за да не се драска). Водата в кофата също трябва да е чиста (за целта ползвам 2 кофи) и по-често изплакване на ръкавицата.
Иначе от детайлинг стора съм си купувал някои неща и съм доволен - подобна ръкавица имаше и там, но не ми се даваха толкова пари и не съжалявам.
За подсушаване ползвам тая и съм много много доволен. Даже съм я разделил на две за по-лесно изцеждане понеже е доста голяма.
http://detailingstorebg.com/microfiber- ... ying-towel
Като я купих беше най-доброто, което момчето ми препоръча. (не предлагаше Хемикал гайс още)
Поздрави