Супърб 3 интервенции
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
Супърб 3 интервенции
Кожата за да е в кондиция си иска повече от един крем. Иска си редовно почистване и защита с хубави препарати. Да не се мачка и протрива.
Обаче, лятото да я оставиш навън и да се качиш с къси гащи, безеценно ...
Тапицерия не се пере с ехо и прах за пране.
Единственият минус на тапицерията за мен е, че задържа прах ако не я почистваш с прахосмукачка редовно.
Обаче, лятото да я оставиш навън и да се качиш с къси гащи, безеценно ...
Тапицерия не се пере с ехо и прах за пране.
Единственият минус на тапицерията за мен е, че задържа прах ако не я почистваш с прахосмукачка редовно.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
Супърб 3 интервенции
Конска четка и крем за чистене и подхранване за кожа. Работата е точно 15 минути. 
Тапицерията е грозна ,прашна и ужасна за поддръжка. Всичко друго е писане за спорта!
Тапицерията е грозна ,прашна и ужасна за поддръжка. Всичко друго е писане за спорта!
-
kograman
Супърб 3 интервенции
На различно мнение съм. Не мисля да повтарям повече с кола която е с изцяло кожен салон. Не и за основна и всекидневна.
Кожата си иска хубав препарат за почистване в дълбочина. След като изсъхне, се нанася препарат за подхранване. След което се слага препарат за защита.
В зависимост от ползването, може и на всеки две три седмици да го правиш това.
Кожата си иска хубав препарат за почистване в дълбочина. След като изсъхне, се нанася препарат за подхранване. След което се слага препарат за защита.
В зависимост от ползването, може и на всеки две три седмици да го правиш това.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Супърб 3 интервенции
От 15 години не съм имал кола без кожа. С препаратите почиствам 2-3 пъти в годината. През останалото време прахосмукачка и влажна кърпа. Тея химии на всеки 2-3 седмици ми се струват прекалено. Отделно, че има коли дето години не ся виждали препарати за кожа и после като се измистят както трябва са като нови.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Супърб 3 интервенции
И аз карах L&K 16 години, като на моменти и имаше 2-3 години без почистване на кожата. Ами няма общо със сегашната кожа според мен. В момента, на 21 години кола, със средно 1 път в годината основни почистване на кожата на автомивка - салона е в завидно състояние за годините си. Задните седалки са общо взето...почти идеални.
Сега, RS-a е с полу кожен салон и пак лесно се подържа. На автомивката ми перат седалките и съхнат за един ден. Не знам за какво гадни миризми на мухъл и евтин прах за пране му е миришело на колегата по-горе, ама явно е в следствие на нещо друго. Или просто е орал наистина с някакъв смотан препарат и не са били изсъхнали седалките, както трябва.
Даже скоро планирам да я оставя да я почистят основно колата - седалки, пода, багажника, двигателя, че я разколачвах основно за монтаж на аларма с глезотийки и се е събрала прах тук-там...
Сега, RS-a е с полу кожен салон и пак лесно се подържа. На автомивката ми перат седалките и съхнат за един ден. Не знам за какво гадни миризми на мухъл и евтин прах за пране му е миришело на колегата по-горе, ама явно е в следствие на нещо друго. Или просто е орал наистина с някакъв смотан препарат и не са били изсъхнали седалките, както трябва.
Даже скоро планирам да я оставя да я почистят основно колата - седалки, пода, багажника, двигателя, че я разколачвах основно за монтаж на аларма с глезотийки и се е събрала прах тук-там...
-
striked
- Гараж: Skoda Oktavia MK2 2gen
Skoda Superb 3
Супърб 3 интервенции
А ел. Багажника как стои въпроса с него?
-
striked
Skoda Superb 3
Супърб 3 интервенции
Все още търся кожен салон колеги!
-
striked
Skoda Superb 3
Супърб 3 интервенции
Да не пускам нова тема, за много години колеги, да попитам един въпрос знаещите и можещите ,нищо от това ,което писахме не стана и си карам така колата и си свиркам
но пък наскоро се сдобих с каравана и дойде филма с теглича тъй като фабрично няма автомобила и трябва да му сложа? Сега, чета едни филми тука чудесии, кажете за какво става въпрос, адекватен сервиз / човек / , който е слагал и може да го сложи?С парктроник модула как стават нещата. Евентуално цена на цялата процедура и препоръки за сервиза?
Благодаря на отзовалите се предварително ![smilie=thank_you2.gif]
Благодаря на отзовалите се предварително ![smilie=thank_you2.gif]
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Супърб 3 интервенции
striked, за теглич отиди и го поръчай в Еуратек и дай да ти го монтират и адаптират. Иначе ще береш ядове.
За ел.багажник, ако имаш излишни 2500 лв питай пак.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Супърб 3 интервенции
Аз бях питал за теглич на пасата във ФВ - казаха, че задната броня е друга и трябва да се смени, та и това е в цената ))
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- JORDITO
Супърб 3 интервенции
peyopetrishki, не е така за Супърб. За пасата може.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
striked
Skoda Superb 3
Супърб 3 интервенции
а не не багажник не искамJORDITO написа: 03.01.2023, 00:30:54 striked, за теглич отиди и го поръчай в Еуратек и дай да ти го монтират и адаптират. Иначе ще береш ядове.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Супърб 3 интервенции
Той и теглича да се сложи оригинален няма да излезне по-малко. Филма в ЕТ е сериозен, толкова излиза да се поръча като опция нов, за афрърмаркет монтаж там очаквам двойна цена.
Бееееее.....
- JORDITO
-
striked
Skoda Superb 3
Супърб 3 интервенции
Лошо , някой, който е минал през филма ? Сега се свързах със Шкода , обявиха ми цена от 3700 лв. Цената е такава понеже се сменял ел. мотора на вентилатора и държача за да не прегрява, което е абсурдно . Иначе цената без него е 2500лв на самия теглич с монтажа.
Търся афтърмаркет ,без този ел .мотор ,едва ли ми трябва колеги как мислите?