Капсуловането е точно за изпилване на цената към VAG. По-скъпо е да се произведат 2 пластмаси, да се отделят от калъпа и да се свържат със щипки или винтчета отколкото да сложиш платката в калъпа и да го запълниш с топла пластмаса/силикон/лайнаkograman написа: 05.05.2021, 14:47:46 Ако искаха да изпилват цени, нямаше да го капсуловат и да те карат да купиш цялата шитня.
Историята на един "препекан" Superb III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
Последно промяна от HerpaMoTeH на 05.05.2021, 15:54:29, променено общо 1 път.
-
kograman
Ибаси змиЪта. Юзъра да хо духа после ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Добре де, при мен ако не е изваден ключа от контакт,като отворя ми отваря само шофьорската врата. Имам активен ауто лок и ауто ънлок. Да не е нещо подобно и пак да се вкарва Явор във филми? 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Ключ нямам аз. Гася с бутона, отварям вратата си и всички врати се отключват от централното. Сега, като отворя шофьорската, другите стоят заключени.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Нещо ми се върти в главата, че имаше някаква настройка по менютата да се отключва/заключва само шофьорската врата. Пробвай да дръпнеш ръчката за отваряне на шофьорската врата 2 пъти преди да излезеш и слушай дали се чува само твоята брава или всичките.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
На мен също ми се върти в главата,че има такова меню по медията/дот-а.
Яворе разрови се из менютата на спокойствие и погледни всичко
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Като говорите за заключване на вратите да ви разкажа забавна случка. Преди около месец бяхме навън и на връщане към вкъщи се отбихме до Декатлон. Бебока беше заспал и жената остана с него в колата, а ние с каката влезнахме в магазина. Оставих и ключа в колата, а тя я заключи с бутона пред скоростния лост. След 10-на минути ми звъни разтреперана, че малкия се събудил, тя излезнала да свали количката от багажника, ама той заключен, задната врата също не се отваряла. Като отидох той се дере в колата а тя вън му пее някакви песнички да се успокои. На мен междувремвнно ми минаха мисли да разбивам прозорец, че да чакаме ключар с ревящо дете вътре не ставя. Оказа се, че както е била заключена колата тя просто си е дръпнала пасажерската дръжка и само тази врата се е отключила, ама не се е сетила да пробва след това нея да отвори. Сега вече знае как работи заключването в шкода ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Е па Явката ви показа, че има и записана грешка...
Ясна е...
Ясна е...
-
Dzhelebov
- Гараж: ..
Иначе настройките са тук:Audirulzz написа: 06.05.2021, 08:53:40 На мен също ми се върти в главата,че има такова меню по медията/дот-а.

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
ABBC3_OFFTOPIC
ВВВ.МОБИЛЕ.БГ

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Вие още малко,и след драскотини по дръжките на вратите ще ги засилвате към вторичният пазар. Усещам го колегата,че е като мен. Обича си колата, колкото и да го дразни с проблемите.
За протокола само,Рейка съм сменял три пъти,за седем години,и 270000км.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Не е от настройките. Гледах ги - зададени са коректно, както си работеше половин година до сега, да се отварят всички врати при отваряне на която и да е. Бравата на пасажерската врата е, но ще я гледам след като оправя по-генералния проблем. Днес работеше, но и предната на шофьорската така един ден работеше, един ден не работеше, докато спря да се заключва колата, като сгъна тотално.

- YYakovliev
optimax написа: 06.05.2021, 17:51:37 YYakovliev, хлъзнаха те по пързалката и няма спиране вече Кристалното кълбо ми казва че твоя отива за продаване и ще търсиш бензинов 280
Ще се боря за любимата. Дразня се на моменти, после ми минава и почвам да мисля по-рационално. Вчера я гледах през нощта под едни лампи на един централен булевард отдалеч, със запалени фарове и стопове, осветена и лъскава. Джантите, стойката, агресивна, аварийките светят като петолъчката на Бузлуджа. Мега красива и наточена, всичко по нея в перфектен синхрон.zzankov написа: 06.05.2021, 13:57:22 Вие още малко,и след драскотини по дръжките на вратите ще ги засилвате към вторичният пазар. Усещам го колегата,че е като мен. Обича си колата, колкото и да го дразни с проблемите.
И в такива моменти си казвам, че това е МОЯТА кола, ще си я оправя и ще продължа да си я карам с кеф.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
YYakovliev, шегувам се знаеш.Бензин или дизел..докато положителните емоции са повече...квото си си избрал тва е
- YYakovliev
Днес път обратно към София. Първоначалният план беше да се прибираме в събота, за да избегнем трафик, но се замислих че след последните тапи всички ще се юрнат тоя път да го правят същото. Затова още един ден по-рано и да се пътува спокойно. Дано няма освятквания по магистралата.
Понеделник ако са свободни я оставям да се гледа колата, тоя път по-малко с лаптоп, надявам се да се види конкретно проблемът къде е.
Понеделник ако са свободни я оставям да се гледа колата, тоя път по-малко с лаптоп, надявам се да се види конкретно проблемът къде е.