Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Kia Sportage 2007.
Замяна на оригиналното радио с мултимедия с Андроид 10, осемядрен процесор, 4гб рам и 64 гб вътрешна памет.
Монтаж на камера за заден ход със Сони сензор.
Преди:
Здравейте,новак съм,от една седмица имам фабия 2 2012г фейслифт и искам да питам дали мога да сложа някаква мултимедия защото намирам само до 2012г. за фейслифтовите нищо не намерих или не знам къде да търся( с Интернет съм на Вие).
Във момента съм с това радио,модела на колата е почти без никакви екстри.
VW Passat B8 2015.
Замяна на оригиналната навигация Discover с мултимедия с Андроид 10, осемядрен процесор, 6 гб рам памет и 128 гб вътрешна памет.
Монтаж на камера за заден ход със Сони сензор.
Интеграция на оригиналното USB.
Преди:
Шкода Октавия 3 2014.
Монтаж на камера за заден ход със Сони сензор в бутона на багажника към оригиналната навигация Амундсен.
Монтаж на оем лед плафони на осветлението на задния номер.
Монтаж на лед крушки на осветлението в багажника.
Преди няколко дни си платих да ми излиза Сиджик на екрана на колата, като го вържа с Андроид Ауто. Само през кабел, обаче. Дава опцията и за Сиджик, освен Мапс и Уейз. Доволен съм, въпреки че трябва с кабела да се действа, на Блутут не ще.
Винаги ме е кефило как са го измислили това със скритата камера, която се появява само като се включи на задна. Много ме дразни при мен как трябва да си чистя камерата с пръст като е мокро...