Škoda Octavia 4 RS TSI - andreev
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Някой те е закачил някъде да, ще се полира без проблем.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Да, няма да е от камък, но просто наистина нямам идея къде е станало (на работа няма как кола да ме одере от тази страна, вкъщи в гаража има една единствена кола, която има вариант да е тя, но и там малко ме съмнява, защото рядко излиза). Голяма мистерия, почвам чак да си мисля, че някой нарочно я е надрал
Имам чувсвтото, че колкото повече я пазиш си навличаш ей такива "мизерии"...все тая де, нали затова има фолио
Ходих преди малко, че и без това отдавна трябваше да отида да оправят капака, защото на места останаха балончета, та на 5ти май я оставям да я оправят
Имам чувсвтото, че колкото повече я пазиш си навличаш ей такива "мизерии"...все тая де, нали затова има фолио
Ходих преди малко, че и без това отдавна трябваше да отида да оправят капака, защото на места останаха балончета, та на 5ти май я оставям да я оправят
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
За съжаление това е реалност. На Карока като беше на около 3 месеца, някой идиот е минал с ключ или пирон под капачката на резервоара и ме беше "поздравил" с дълбока драскотина, дълга около 15 см.andreev написа: 27.04.2021, 14:25:32 Голяма мистерия, почвам чак да си мисля, че някой нарочно я е надрал
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- redalex
- Гараж: i3
Не се кахъри... първата година ще ти правят впечатление такива неща. После спира да ти пука.
И да не забравяме, че това са дребни неща...все пак тия коли се движат на свинските ни пътища - не очаквайте да останат нови форевър.
Иначе съм съгласен - колкото повече пазиш една кола, толкова повече и се отразява негативно. Давай газ. За другото има каско.
- andreev
Така е, съгласен съм. Но пък и това фолио с такава цел съм го сложил в крайна сметка, ако нямах щях доста да полудея ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
А защо даваш 4к за каско?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Защото не му се занимава сигурно с главоболия и пребоядисване.
Освен това, стои седмица без кола.
И аз бях анти фолио фен, но след като боядисвах по каско 2 пъти предна броня и капак, все не ги докарваха като хората. Нерви, глупости. Накрая си я боядисах където аз реших, платих си на Тони , сложих си фолио и от 2г+. някъде си свиркам.
Освен това, стои седмица без кола.
И аз бях анти фолио фен, но след като боядисвах по каско 2 пъти предна броня и капак, все не ги докарваха като хората. Нерви, глупости. Накрая си я боядисах където аз реших, платих си на Тони , сложих си фолио и от 2г+. някъде си свиркам.

- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
@Rangel,
Принципно много уместен въпрос...
НО като се знам, че бих се възползвал от него (каското) само в краен случай не дай Боже, то излиза че го плащам, щото просто не може без
Не за друго, ами примерно аз държа колата ми да има, колкото се може по-малко вземане-даване с "майстерите" по официалните/неофициалните и въобще всякакви сервизи.
Принципно много уместен въпрос...
НО като се знам, че бих се възползвал от него (каското) само в краен случай не дай Боже, то излиза че го плащам, щото просто не може без
Не за друго, ами примерно аз държа колата ми да има, колкото се може по-малко вземане-даване с "майстерите" по официалните/неофициалните и въобще всякакви сервизи.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
digitalundgrd, е тва е...и мен ме питат защо плащам каско и спирам на 100 метра...е за тва. Щото после "тва счупихме, тва не е същото, партакал станало" ... на страна времето
@andreev, супер че си сложил фолио. Дано не е някой завистник, и след тази случка да нямаш повече
@andreev, супер че си сложил фолио. Дано не е някой завистник, и след тази случка да нямаш повече
- andreev
Малко по-късно, но да отговоря и аз. @BlackPearl и @digitalundgrd са го написали точно както мисля и аз. Каското си е за по-големи щети (дано да няма), а за такива дребни забележки предпочитам така, защото не ми се влиза във филма с майстори и дали ще докарат боя и т.н. и т.н. , отделно и колко време си без кола...та така 
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Мале, луда работа сте
… ще давам аз 3.5 в моя случай в началото и ще треперя, нама как да стане.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Ей това обобщава всичко. Много точно написано.digitalundgrd написа: 27.04.2021, 19:00:26 аз държа колата ми да има, колкото се може по-малко вземане-даване с "майстерите" по официалните/неофициалните и въобще всякакви сервизи
@andreev, пожелавам ти никога да не ти се налага да се разправяш с бояджии. А пък и това твоето червено е много гадно за правене. Имам кола с подобен цвят - два пъти е влизала за боя по Каско, и двата пъти я правиха по два пъти, докато стане. Само разправии. Втория път заради преден ляв калник направиха за тяхна сметка цялата лява страна, за да стане както трябва. И при двете щети полираха и колата после. Абе то и аз съм лош клиент, щото разбирам от цветове.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- andreev
Да дам малко "отчет" след първите 10 000км

Доволен съм много - точно това, което исках от една кола на този етап
Проблеми за сега не съм имал (единични случаи излиза някоя грешка на мултимедията, но това е мноооого рядко и на фона на всички оплаквания в нета е нищо)
Средният разход за този пробег е 9.8 Истината е че в града си гори (нормално), но пък извън града е супер - на връщане от тура по едно време ми показваше 5.7, а до Бургас беше 6.2-3
. Да кажем, че при моя стил на каране дава м/у 7-8.5
На 24ти си записах час за тавана - черно фолио
А сега се чудя кое от двете да поръчам - http://www.kopacek.com/images/Plasty/o3-znk-f9x.jpg или http://www.kopacek.com/images/Plasty/o3-znk-int-f3p.jpg
...май клоня повече към чисто черната, но пък видях снимки на другия вариант и не стои зле

Доволен съм много - точно това, което исках от една кола на този етап
Проблеми за сега не съм имал (единични случаи излиза някоя грешка на мултимедията, но това е мноооого рядко и на фона на всички оплаквания в нета е нищо)
Средният разход за този пробег е 9.8 Истината е че в града си гори (нормално), но пък извън града е супер - на връщане от тура по едно време ми показваше 5.7, а до Бургас беше 6.2-3
. Да кажем, че при моя стил на каране дава м/у 7-8.5На 24ти си записах час за тавана - черно фолио
А сега се чудя кое от двете да поръчам - http://www.kopacek.com/images/Plasty/o3-znk-f9x.jpg или http://www.kopacek.com/images/Plasty/o3-znk-int-f3p.jpg