Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
S Class Coupe-то е абсолютна лудница. Щях да кажа, че ми се ще някога поне да се повозя на такава кола, обаче... май е по-добре да не се случва, защото после шкодата рязко ще си загуби чара.
Sawyer написа:S Class Coupe-то е абсолютна лудница. Щях да кажа, че ми се ще някога поне да се повозя на такава кола, обаче... май е по-добре да не се случва, защото после шкодата рязко ще си загуби чара.
И аз искам да се повозя на такава! С дизайна обаче, не мога да свикна. Ако трябва да бъда честен дори не мога да кажа, че съответства на съответната сума за покупката й. Не зная защо...нещо в пропорциите ме дразни. Аз искам като се дават торби с пари нещото да няма забележка. Предпочитам 4вратата S-Class 900 Rocket:
На мен дизайнът на AMG купетата ми харесва много. Има един матово сив S63 Coupe AMG, който пердаши из София. Това нещо като го видя и чуя, направо губя ума и дума.
Sawyer написа:Отивам да обядвам и... рязко си давам сметка, че май не работя в правилната компания.
В жълтата част на паркинга (зад бариери) обикновено спират служебни коли или личните коли на мениджъри на по-високо ниво.
Явно на тая фирма й върви бизнесът и плащат добре - и двата бенца са AMG.
benzes.jpg
Белият AMG е на една умопомрачителна кака - млада меринджейка. Нали се сещаш как се заработва такъв Мергел от такива каки? Така че не съжалявай, че не работиш в правилната компания
Страшен Бенц! "Леко" завиждам на хората, които могат да си позволят някакъв такъв дзверрр.
И все пак, като видя Brabus все се сещам за оня епизод на Fifth Gear, в който Джейсън Плейто тества един техен черен CLS (бяха го кръстили Ракета или нещо от сорта) и се счупи, при това толкова сериозно, че се наложи да го натоварят на ремарке и да си го приберат.