Напукани решетка и емблема на предния капак
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Fibrom
- Гараж: O3 1.4 TSI 140 PS
Здравейте, колеги
Да попитам дали някой е имал този проблем - напукване на емблемата и решетката на предния капак и съответно дали от Еуратек са ги подменили гаранционно или е трябвало да се закупят?
Да попитам дали някой е имал този проблем - напукване на емблемата и решетката на предния капак и съответно дали от Еуратек са ги подменили гаранционно или е трябвало да се закупят?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Какво имаш предвид под това?
Я покажи снимки на напукването. До сега не съм виждал (поне аз) такъв казус/случай.
Я покажи снимки на напукването. До сега не съм виждал (поне аз) такъв казус/случай.

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Аз съм виждал ама от "подобните". Сефте чувам за фабрични, интересно е да се види снимка наистина.
Бееееее.....
- Fibrom
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Това не е решетка, а е лайсната която се закача с щипки на решетката. И емблемата и лайсните се сменят тогава.
Може и от удари с камъчета да са се получили язвички и след време да са подпухнали от вода и влага.
Може и от удари с камъчета да са се получили язвички и след време да са подпухнали от вода и влага.

- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
А колко лесно,се сменя тая решетка.....питайте @JORDITO, ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Fibrom
Имам дребни забележки по боята за оправяне, във Ветек ще я сменят решетката като вкарам колата за боядисване. Въпросът е от Еуратек да дадат бързо решение (докато колата е във Ветек) дали ще я подменят гаранционно или ще вземам нова.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Сменяй я докато си в гаранция. Дали ще е по гаранционна претенция или по Каско, няма значение, важното е преди да изтече гаранцията да стане.
След това застрахователя плаща за "подобни" части от каталога с китайски ментета, които са трагични откъм качество.
След това застрахователя плаща за "подобни" части от каталога с китайски ментета, които са трагични откъм качество.
Бееееее.....
- Fibrom
2015г. съм купил колата, 5-те години гаранция са изтекли
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
В случая се сменя само хромираната лайстна. Но да е ОЕМ, иначе китайските отзяват. Пластмасовата решетка се държи на 6 или 8 щипки за капака и лесно се сваля. Ако счупиш щипка, си поръчваш, по 50ст. са.
- niki4BG
- Гараж: В процес на търсене... LOADING
@Fibrom, ако не успееш да намерш хромирана лайсна / лип / на среща съм! ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
donci, това е Октавия 3, не е 2. Ела да я смениш лесно тая лайстна с 6/8 щипки. Аз ще седя отстрани с @igeorgiev82, да прихващаме занаят
Fibrom, вземи си черна от RS - около 90 лв е, иначе хром лайстанта е 170 лв.
Fibrom, вземи си черна от RS - около 90 лв е, иначе хром лайстанта е 170 лв.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
@Fibrom, вече не си в гаранция и с ЕТ няма да стане безплатно. Вариант 1 нова оригинална, вариант 2 пак оригинална като нова от колегата @niki4BG,
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl