Вероятно Тесла е за друга тема
Тук се осъжда "манияк"
Вероятно Тесла е за друга тема
Айде моля ти се! Това е ШКОДА! Най-, по- електрическия електрокар
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Тоест към момента не може на Тесла да се гледа сериозно като част от българския пазар на EV... За мен притежателите на тесла в БГ са приключенски ориентирани и с ясната нагаса, че са early-adopters - по-скоро имат тесла, защото е модерно и различно, отколкото от практична гледна точка.
80-ка беше и честно казано очаквах повече да "лепи" (за доускорение говоря), но явно килограмите си казват думата. Пробвах и старт от място - там една идея повече те "залепя", но пак нищо особено. Все пак да не забравяме, че си е голяма семейна кола и идеята на колата не е да се правиш на "рейсър"slavkoff написа: 21.04.2021, 15:46:15 @andreev, адаш, с коя модификация (KW) беше и как се усещаше като динамика?
Хмм, честно не знам и не се сетих да питам, предполагам е на задно? Иначе за размера - да и аз сега като гледам снимката, на дължина не изжлежда по-голяма от октавията, явно е цялостно усещане като застанеш до колата заради формата.
Толкова дават от ЕТ на простосмъртните.
Гуми, течност за чистачки, ходова част, след време фреон и това еSlipX написа: 23.04.2021, 17:50:04 Реално погледнато откъм поддръжка, какво би се обслужвало на тази кола?
Това е като да си купиш ново мпс с двг и да мислиш как след 8-10 години може да св наложи да сменяш двигателя
8 години до 70% капацитет.