Извинявам се за дооооста голямото закъснение на отговорите ми!
@5rar, нямам придърпване в скоростната кутия. Забавяне има в определени моменти - може би около .....0,5сек. и то в моменти, когато съм с ниска скорост и я натисна до kickdown. Според мен това не е някакво осезаемо за движението на автомобила закъснение, но някои колеги биха се дразнили. Въпрос на лична преценка...
@Dani Tenev, това е цената на първото обслужване - масло и филтри (без филтър на купе). Тъй като смяната е на 2 години или 30 000км (както предполагам знаеш), а аз реших да направя смяната на 1 година и 15 000км., ми казаха, че няма да сменят филтъра на купето. Т.е. това бяха едни 50 лв. по-ниско от цялата цена за 1-ва смяна (да, не греша - доста по-висока цена за този филтър на купе, от реалната цена по магазините!). Защо на дизел е по-скъпо - може би някои колеги ще могат да пояснят.
Между другото - нещо интересно отпреди 2 дни:
Реших да проверя как е нивото на маслото. Тъкмо да затворя капака на двигателя и какво да видя:
Стана ми интересно как тази гугутка е влязла чак там горе при двигателя. Предполагам,че е минала отзад и под кората на двигателя. Добре,че не беше някъде другаде -можеше да стане голямо мазало,ако беше до някой ремък. Щеше да има голямо чистене
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)