Поразчистих малко страничните дискусии и мнения.
Да се върнем на кашоните.
Нали съм обяснителен, малко предистория.
Още като си купувах колата, двоумях се: Червена или черна. Червената не ми харесваше това, че стоповете се сливат с цвета на колата, а аз лично не съм фен на фолиото по стоповете (на Фабията бях сложил на бялото/мигача, после го махнах).
Като излезе ФЛа, вече това се промени. Стоповете са по-тъмни и имат по-хубаво изглеждащ LED вечер.
Онзи ден и на срещата в Бургас, коментирахме с
@tekamata като гледахме на
@SimonSez, и на
@andreev колите, как новите стопове са по-тъмни, повече отварят колите или ги правят по-агресивни, спрямо нашите където изпъкват и червеното е едно "кекаво".
Тук се вижда най-добре:
Още като излезе ФЛа и започнаха руснаците да ги слагат ги гледах, но не ми се даваха 800-1000лв. само за едните стопове.
А и за мен е малко "каталясало": Отпред да си преди ФЛ, отзад с ФЛ, малко става конструктор работа- каквото се намери, не можех още да се прежаля, някой трябваше да ме "бутне" малко!
И.....готови са членските карти и звъня на
@JORDITO: Жорка, ко правиш, ще ти пращам картите тези дни.
-Исо, ко да правя, взех си стопове (ЛЕД, неговите бяха без) и ще ги слагам....
-Еййй,моите за седан няма ли на някой да ги продадеш, аз да си взема другите, да се надъхам.
И Жорката за 30мин ми намери човек, който ще ги вземе и вече "инвестицията" ми ще се избие наполовина.
И така, поръчах си от Car Equipment в Чехия : Стопове от О3 FL , държачи и кабели(преходни букси), защото буксите са различни.
Взех и фактура и всичко от там ми излезе 796лв. до БГ с DHL транспорт и Pay-Pal плащане.
(За справка: Стоповете ги взех на цена 137 Евро без ДДС (за брой)= 268.00лв.. Цената в ЕТ за брой е- 408.33лв. без ДДС)
Ще видим кога ще ги сложа, че днес времето е лошо:
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
(а и трябва да е вечер да направя снимки на 1я като го сложа на колата спрямо моите)