Karoq 1.5 TSI, 150 к.с., 7DSG, ACT, Edition

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Kdorovski

Шкода Новак

Мнение от Kdorovski »

Колега да те питам в мултимедията имаш ли приложение “Škoda connect”? Защото при мен го няма...а уж го имам безплатно първата година [smilie=search.gif]
HerpaMoTeH

Škoda Фен²

Гараж: VW Touran 1.5TSI

Мнение от HerpaMoTeH »

Kdorovski написа: 27.03.2021, 19:39:54 Škoda connect
Това е приложение за телефона. Трябва да си го свалиш и да свържеш телефона към мултимедията с кабел ;)
Ironbg

Шкода Новак

Мнение от Ironbg »

ИзображениеЕто я и нашата (същата е като на автора на темата) [smilie=sarcastic.gif]
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Мнение от Alvin_iv »

Ironbg,

Честит Карок. Със драве да се кара и хиляди безаварийни километри!
Цвета не ли различен от горния Карок? Май е "титан син металик" или "лава"?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Ironbg

Шкода Новак

Мнение от Ironbg »

Благодаря, цвета е Кварц сив металик но на снимките излезе със син оттенък 🙂
Ironbg

Шкода Новак

Мнение от Ironbg »

HerpaMoTeH написа: 28.03.2021, 08:53:11
Kdorovski написа: 27.03.2021, 19:39:54 Škoda connect
Това е приложение за телефона. Трябва да си го свалиш и да свържеш телефона към мултимедията с кабел ;)
Това не е точно така. В каталога на Карок на мултимедията има бутон Skoda Connnect, който и при мен липсва..

Изображение
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Свържи се с @JORDITO. Toй има човек който може да откючи функцията (тоест да изтегли и въведе съответните SWAP кодове).
Изображение
tahumbata

Škoda Фен

Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик

Мнение от tahumbata »

Skoda online абонамента не си заслужава особено - за Чехия и други страни има разширена функционалност и може би има смисъл ако закъсаш някъде или стане произшествие, че се свързва с техен сървис център да ти оказват помощ, но аз за моето едногодишно ползване видях полза единствено ако търсиш онлайн някакви цели на вградената навигация, понеже като изтече абонаментът просто си остава една "гола" навигация. А, и по време на абонамента показва задръствания, ремонти и т.н. в реално време, което е супер, но при наличие на Apple Play/Android Auto няма особен смисъл да плащаш за нещо, като можеш да си боцнеш телефона (на новите модели след 06.2020 даже е безжично) и да си цъкаш с Waze или дори Google Maps. Има там и някакви допълнителни услуги като паркинг места, времето, новините и т.н. но това всичкото го има и на телефона.

Аз лично не мисля да плащам за допълнителни абонаментни услуги - ъпдейтвам си карти и проверявам за фирмуер и акции по отзоваване и така съм happy :)

P.S. при мен е Amundsen навигацията и съм много доволен от интерфейса и бързината на работа, както и от детайлността на екрана и яркостта дори и при директно слънце. Ако ти е част от оборудването е супер, ако трябва да даваш отделно едни 2 бона не знам дали си струва. Затова и не поръчах Columbus - за 1.2" по-голям екран и жестове вместо хардуерни бутони, още 2 бона отгоре ми се виждат тотално хвърлени на вятъра пари.

P.S. 2 някой от вас да кара Karoq с DCC и да каже как е в режим "Comfort"? Аз лично като купувах моя много се чудих какви екстри да добавям и DCC-то някак си го пропуснах, но като четох и гледах постфактум за ролята му, май беше добре за нашите пътища да го има. Без DCC возията ми се струва стегната и уж мазна, но неравностите се усещат, а при по-големи дупки всичко вътре подскача и се клати, докато при старото ми Ауди А3 97-ма (за сравнение само), дупките ги обира много по-неусетно, не се клати така цялата кола ами някак си успява да ги преодолее без да се усеща чак подскачане и раздрусване на пътниците (сравнено със същите дупки ако мина през тях с Карока) и каквото и да си говорим, Шкодата си има типичната VW возия - не е страшно дървена, но комфортът на премиум марките, които уж ползват същите части (примерно Q3), просто го няма. Та се чудех с DCC няма ли да е по-добре и не може ли да се дооборудва с него в последствие или ако не е заводско конфигуриран няма начин.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”