Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
@kras4o, в тези 500лв влизат масла и филтри. Ако взема 4х4 за халдекс и обслужване, ако не, ще са 250лв надолу. Сметките са надути, за да излезнат накрая.
Нямам точно и ясно формулирано какво ще си търся. Гледам, ако ми хареса и взимам.
Дали е Октавия или Корола или Пасат, все тая.
И без това ще му се нарадвам бързо
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Мда, отдавна е на пазара, обаче обявата е ужас. Аз също я бях загледал, но така и не стигнах до оглед. Мърляваа работа изглежда. Ходи да спасиш колата от тоя шуменлия
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
kograman написа: 09.04.2021, 09:10:03
Не съм сигурен, че искам да дам 40к за кола на 120к км, или 45 за кола на 150к км. Все още водя "борба" с второто си аз
Той може да свали този, нищо не се знае. Според мен ако ще взимаш нещо дето му изтича гаранцията (280 коня) е перфектният вариант да му набиеш един Revo Stage-1 и TVS за кутията, както направи @didoya. Тогава се заформя нещо наистина приятно като вървеж и т.н., без много усилия и финанси.
Ако има пълна история и няма нищо фрапиращо не е лоша обявата.
Макар, че може и още да се свали. А в следващите месеци цените на колите ще спадат още много....
Бе нещо и аз разглеждам, ама не спадат цените да ви кажа... Поне на читави коли втора ръка де. Нямат внос явно.
Дрънгели всякакви има на пазара, ама ей примерно Шкоди и Пасати от горния клас ... има 3-4 за продан. Няма как цените да са атрактивни при толкова ограничен пазар.