Доверен сервиз ДзИ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Доверен сервиз ДзИ
Хъм. Аз вече 6-7 пъти съм ги ползвал и нямам оплаквания. Баща ми също закара неговата октавия веднъж. Но пък основно са ми оправяли брони.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Доверен сервиз ДзИ
Pijomir при мен бяха доста детайли. Като цяло качеството на метериалите е ниско, вече боядисани се драскат буквално с поглед, а при по дълбоки наранявания, кита и боята се люспят, което е много дразнещо. Отделно на дръжките на вратите има стечена боя, направо на едната виси капка и се напипва с ръка. Като му ги показах на Велизар тия неща, измънка нещо от типа - бързали са. Разбрахме се, каъо ходя за друго нещо, да си оправят поне тия капки... Ама лошия вкус в устата си остава.
Приятел също кара кола при него и при него така, мърляви изпълнения...
Знам, че много хора са доволни, явно много му стана работата, все повече оставя другите да работят и там явно има някой дето осира работата. Другото обяснение е, колите по гаранция да ги плащат по-добре и тях да ги работи той, а тия по-обикновенните - кой дойде... знам ли, ама е смотано.
Приятел също кара кола при него и при него така, мърляви изпълнения...
Знам, че много хора са доволни, явно много му стана работата, все повече оставя другите да работят и там явно има някой дето осира работата. Другото обяснение е, колите по гаранция да ги плащат по-добре и тях да ги работи той, а тия по-обикновенните - кой дойде... знам ли, ама е смотано.
Бееееее.....
-
acho
Доверен сервиз ДзИ
Понеже и аз отново се оглеждам за доверен сервиз, да добавя към последното мнение, че в същия сервиз ми боядисаха два детайла в цвят черен металик, като в последствие под определен ъгъл на слънцето се оказа, че не са докарали цвета. Поне още не са се олюпили, както споделя колегата, но този път ще пропусна да им ползвам услугите.