Доверен сервиз ДзИ

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ба_ли_го

Шкода Новак

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от Ба_ли_го »

Здравейте колеги, обръщам се за помощ. Претърпях леко птп, и сега се нуждая от доверен сервиз на дзи или кочествен бояджия в София, благодаря за вниманието :) и приятно лято на всички
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от Pijomir »

Аз съм доволен от Ветек - https://www.google.com/search?oe=utf-8& ... %25D0%2594
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от _v_ »

Ба_ли_го написа: 29.06.2019, 11:40:54 Здравейте колеги, обръщам се за помощ. Претърпях леко птп, и сега се нуждая от доверен сервиз на дзи или кочествен бояджия в София, благодаря за вниманието :) и приятно лято на всички
Колега, прилагам ти линк с доверените сервизи на ДЗИ.
https://www.dzi.bg/bg/%D0%94%D0%BE%D0%B ... 0%B7%D0%B8

Успех,
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
stoenjo

Шкода Новак

Гараж: Superb 2 FL 2.0 140

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от stoenjo »

Здравейте, извинявам се че вадя толкова стара тема... На мен също ми трябва доверен сервиз на ДЗИ за премахване на две надрасквания на предните врати (едното може и да излезе само с пастиране) няккви отзиви към днешна дата?
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от _v_ »

Ползвал съм услугите на ЕТ "Рубин" кв. Орландовци, намират се до ликвидационния център на ДЗИ в Орландовци и съм оставал доволен. Това беше преди време, бяха им доверен сервиз.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от kalata »

@_v_, Васко, недей с тоя Рубин бре. Забрави ли при мен какво стана там? Пълни безхаберници. Нали след това ходих на друго място да пребоядисват моята кола отново цялостно.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от _v_ »

kalata написа: 09.10.2020, 21:56:05 @_v_, Васко, недей с тоя Рубин бре. Забрави ли при мен какво стана там? Пълни безхаберници. Нали след това ходих на друго място да пребоядисват моята кола отново цялостно.
Прав си, при тебе имаше проблем. Но аз съм им карал лични автомобили и съм оставал доволен. То със сервизите е руска рулетка... [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
stoenjo

Шкода Новак

Гараж: Superb 2 FL 2.0 140

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от stoenjo »

забелязах в сайта на ДЗИ, че към доверените си сервизи причисляват и този на Еуратек в Надежда. Ще взема да им звънна идната седмица да видим дали е така.
Аватар
PSG

Škoda Фен

Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от PSG »

Така или иначе в последните две седмици за жалост ми се наложи да ходя по тенекеджии и бояджии, ще споделя мнението си тук.
Колата ми има каско в ДЗИ. Посещавал съм два техни доверени сервиза в София.

1. Дженеръс Ауто - София на бул. България.
Закарах си колата там поради добрите ми впечатления от автобояджоийските услуги на Дженеръс Ауто - Бургас. Изключително съм недоволен. Претупаха ми колата за два дена без никакво вглеждане в детайла. Три детайла боядисаха, и по трите им намерих забележки. Не добре обработена основа, стечка на лака, недобре положена боя. Дребни неща, които някой може и да не забележи, но взискателен клиент като мен вижда при по-обстоен оглед. Отделно, задната ми броня след ремонта зяпаше, защото не беше напасната добре. Тръгнаха да ме убеждават, че след сваляне така ставало и не могат да я оправят, защото щипките, не знам си какво, ала бала. Помислих си да не им разпиша протокола, но щом от вратата взеха да обясняват как не може да стане и не виждат проблем да я върнат в този вид - толкова си може пианистът и толкова свири. Най-много да бяха направили някоя друга поразия или да дооплескат положението. След ремонта, дори не си бяха разлепили добре тиксото, където са облепяли. Намерих останало скъсано тиксо къде ли не. Палачорска история. Иначе се водят "КЛАС А" в листата на ДЗИ. Гола вода, никога повече там дори и за тоалетна. Така могат да боядисват 15-годишни коли в някой квартален гараж, подобна работа не им ходи на името. Закарах колата в друг сервиз, там ми я напаснаха и им дооправяха "майсторлъците".

2. Агрон Сервиз в кв. Бенковски
Мой познат ми ги препоръча. Много съм доволен от работата им! Изпипват детайлите и не може да разберете дали колата е боядисвана или не. Няколко коли съм водил там, единственият проблем е, че са далеч. Колите не стават много бързо. Дребни ремонти отнемат седмица, но поне работят чисто, хуваво, а и приемчикът е много любезно настроен агент. Предпочитам така, отколкото да я намажат за два дена и после да ви е яд, че сте я правили. От това, което съм виждал, правят и много тежко ударени автомобили.
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19
style34

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от style34 »

И аз имам една драскотина на задната броня и се чудя къде да ходя.
Този Агрон сервиз е доверен на ДЗИ, така ли?
Някой друг има ли впечатления от други сервизи, които работят с ДЗИ?
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от Pijomir »

Аз съм доволен от Ветек.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от _v_ »

PSG написа: 27.02.2021, 21:53:03 2. Агрон Сервиз в кв. Бенковски
Мой познат ми ги препоръча. Много съм доволен от работата им! Изпипват детайлите и не може да разберете дали колата е боядисвана или не. Няколко коли съм водил там, единственият проблем е, че са далеч. Колите не стават много бързо. Дребни ремонти отнемат седмица, но поне работят чисто, хуваво, а и приемчикът е много любезно настроен агент. Предпочитам така, отколкото да я намажат за два дена и после да ви е яд, че сте я правили. От това, което съм виждал, правят и много тежко ударени автомобили.
Още един + за Агрон. Карал съм им както лични автомобили, така и на клиенти - няма за сега рекламация. Наистина са малко "на една туба бензин извън София", но си заслужава! [smilie=beach.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от Цецо75 »

Аз съм НЕдоволен от Ветек.
Бееееее.....
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от Pijomir »

Цецо75 написа: 06.04.2021, 17:33:46 Аз съм НЕдоволен от Ветек.
От кое?
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Доверен сервиз ДзИ

Мнение от Цецо75 »

Pijomir, Доста забележки към работата им, предвид че не съм от най-придирчивите.

Според мен не я беше работил Велизар, а някой от неговите я беше омазал. Ама мен това не ме топли в крайна сметка.
Бееееее.....
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”