Равносметка от вчерашния ден:
Много яко пътуване се получи до Бургас и обратно, 850 км с градското каране се насъбраха.
@Rangel ми правеше хубава компания и пътя не го усетих като време. Както той написа, на няколко пъти се накефи колата как върви, особено на отбития извънградски участък около Чирпан, там разликата със сток се усеща на двулентов път как си требе, като трябва да изпревариш. Тръгнахме в 8:30 и се прибрахме в 18:00, точно по план. Ние доволни, жените също.
Самата среща беше отново много яка, заредена с положителна енергия и смях. Малко ни надуха вятъра, ама това не попречи на настроението. Не с всички успях да се запозная, примерно в последствие разбрах, че
@VALDO e човекът с електрическия скутер, ама като има много нови лица изпускаш понякога някой. Да ме извинят тези, с които не се здрависахме и запознахме, не е било нарочно.
@Бърдаров N1 ме нахрани с пица, за което му благодаря.
Колата на
@ЦецоNOL върви на гръмотевица. Рангел се качи при него да се вози до Газпром-а, до където Цецо ни изпрати. Аз карах зад тях. На едно кръгово Бавняра така натисна, че изкриви времето и пространството в завоя и се телепортира няколко стотин метра напред. Това Ауди така захапва асфалта, че чак го нагъва.
Тоя формат ме кефи като цяло, с пътуването за един ден и бърза среща с позитивни хора, можем следващия път да го направим някъде другаде.
На връщане по магистралата спряхме на една бензиностанция да изчистим предното стъкло от мушици и Рангел ми вика: "ще ти разваля настроението малко". Викам: "стъклото ли е счупено?". Това се оказа. Мисля че преди месец, като се прибирах от миналата бургаска среща, един ми метна един камък и така издумка, че си казах - няма как да не е счупено стъклото, ама колко и да гледах не видях нищо тогава и помислих, че съм се разминал. Пукнато е точно където е сензорът за дъжд и не се вижда от вътре изобщо, а отвън ако не се вгледаш е много трудно да го забележиш.
Понеделник ще звъня тук там да се ориентирам как ще процедирам с това стъкло. Сигурно тоя път ще я пускам щетата за оправяне към доверен сервиз, защото усещам че оригинално стъкло ще е скъпо и по експертна оценка или фактури ще се наиграя с додаване на много пари.