Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Искам само да вметна, че в ebay има рейтинг, всички дето пазаруват там знаете. Продавачите им е много важно той да е висок и то говорим за над 98% задължително. Един продавач с повече продадена стока няма да ви метне умишлено. Мисля, че 3 к-та или 2 не си спомням бях докарал, просто спазарени на цена и препродажба, бяха точно така, както бяха на снимките.
Прав си за рейтинга, но това се отнася за фирми. Джанти от Ибей до България само ако са нови, от продавач с висок рейтинг и уточнен начин за доставка.
Според мен колегата си е харесал употребявани джанти, от частно лице, с добра цена (според него) и се чуди как да си ги докара до България. Ами с една дума - трудно. И без никаква гаранция.
В Германия няма любимото на всички "Еконт с преглед" или там както се казва точно. Там от Ибей или подобни сайтове, от частно лице купуваш без никаква гаранция. Ако искаш да видиш стоката си търсиш обяви наоколо и се уговаряш с продавача. Срещате се, гледаш, говорите, плащаш и си взимаш нещото.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl