Dragy, Racelogic и др.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
Dragy, Racelogic и др.
Skoda Octavia 3 FL vRS 245 (GPF) DSG с Revo Stage 1 (първа версия преди да ми я оправят) с 18ки и 1/2 резервоар. Благодарности на Исата за замерването

" Burn rubber not your soul "
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Dragy, Racelogic и др.
Някой пробвал ли е приложението - Race Timer? Скоро го бях изтеглил и днес реших да изляза да пробвам. Резултатът според мен е доооста далеч от истината, но пък преди малко гледах в youtube сравнение с Dragy и там Dragy-то дори показа по-добри времена
, та ми стана интересно, ако някой друг го е тествал

- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Dragy, Racelogic и др.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- BlackPearl
Dragy, Racelogic и др.
За съжаление, клиповете са.....
Няма, стъмни се. Добре, че е отражението в стъклото за да се вижда Рейсбокса.
Пак да кажа за мен:
- Драгито е огън, заради графиката и наклона.
- Кюстарза е перфектен (само няма наклон)
- Рейсбокса- не ме кефи.
Голям кютюк е, бутоните му гадни.
Като караш и направиш замерката- ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕШ И ВЛЕЗЕШ, за да замери пак. Но пък мери наклон.
На Цецо, врътката за наляво /надясно да се движи, стегната.....той и ходи като замаян (образно казано).
Ето накратко замерките: Аз винаги съм казвал, че им трябва по една замерка,две (1 -2 ръна) да се "настроят".
Qstarz Racebox Dragi
1рън: 7.377 7.71 7.75
2рън (нагоре) 7.833 (не се занули) 7.90
3рън 7.624 7.65 7.63
4рън 7.830 7.80 7.87
5рън (на 4та) 8.410 8.46 8.46
6рън 7.818 7.82 7.85
7рън(best) 7.554 7.57 7.59
8рън (на 4та) 8.018 7.95 (допустим наклон- зелено) (без да искам съм го изключил)

Трябва камерата да не е статична, а реално да се сваля за "сверката" и после да показва от близо всички замерващи уреди.
Направих и 400м, без да я напъвам на 1ва и 2ра , за да видя какво ще дадат :
QstarZ - 13.52 Racebox- 13.44 Dragi - 13.51
Няма, стъмни се. Добре, че е отражението в стъклото за да се вижда Рейсбокса.
Пак да кажа за мен:
- Драгито е огън, заради графиката и наклона.
- Кюстарза е перфектен (само няма наклон)
- Рейсбокса- не ме кефи.
Голям кютюк е, бутоните му гадни.
Като караш и направиш замерката- ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕШ И ВЛЕЗЕШ, за да замери пак. Но пък мери наклон.
На Цецо, врътката за наляво /надясно да се движи, стегната.....той и ходи като замаян (образно казано).
Ето накратко замерките: Аз винаги съм казвал, че им трябва по една замерка,две (1 -2 ръна) да се "настроят".
Qstarz Racebox Dragi
1рън: 7.377 7.71 7.75
2рън (нагоре) 7.833 (не се занули) 7.90
3рън 7.624 7.65 7.63
4рън 7.830 7.80 7.87
5рън (на 4та) 8.410 8.46 8.46
6рън 7.818 7.82 7.85
7рън(best) 7.554 7.57 7.59
8рън (на 4та) 8.018 7.95 (допустим наклон- зелено) (без да искам съм го изключил)

Трябва камерата да не е статична, а реално да се сваля за "сверката" и после да показва от близо всички замерващи уреди.
Направих и 400м, без да я напъвам на 1ва и 2ра , за да видя какво ще дадат :
QstarZ - 13.52 Racebox- 13.44 Dragi - 13.51

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Dragy, Racelogic и др.
Браво за усилията и теста.
Времената - погром.
Драги на 3 морета!
Времената - погром.
Драги на 3 морета!
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Dragy, Racelogic и др.
Явно днес е вечер за мерене. Ей го и пасатя:

Пълен сток, 2/3-ти резервоар, детско столче и прочие, над 1800 кила, 4х4, 239кс, дизел, 19-ки.
Само избрах от режимите спорт, забравих да видя дали е активиран лънча. Личи си на 0-100 графиката, че старта е от 0 оборота
Доволен съм, очаквах по-бавен да е.

Пълен сток, 2/3-ти резервоар, детско столче и прочие, над 1800 кила, 4х4, 239кс, дизел, 19-ки.
Само избрах от режимите спорт, забравих да видя дали е активиран лънча. Личи си на 0-100 графиката, че старта е от 0 оборота
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- BlackPearl
- One-Three
- Гараж: неШкода
Dragy, Racelogic и др.
@BlackPearl,
Race Box-a също има графика, но не е на "кютука" както се изрази, а след като си пуснеш приложението на телефона
иначе ми харесва как ти променя времената спрямо наклона на пътя .. това инфо е за тези, които не са имали взимане-даване с него 
Race Box-a също има графика, но не е на "кютука" както се изрази, а след като си пуснеш приложението на телефона
- BlackPearl
Dragy, Racelogic и др.
Знам, че има графика и се вади с приложението през телефона. Цецо ми обясни днес.
Това е лично мое мнение, не ми харесва.
Oперирането, бутоните, трява да излизаш и влизаш всеки път. Но пък изкарва на 1 път - 4 показателя- това е добре ако мериш.
Единственото, което го има (за мен) като + е (айде и графиката в телефона) наклона , но това е за "тарикатите", дето искат да излъжат себе си като свалят 2-3секунди.
Аз не съм от тях, така че реално наклон не ми трябва. Аз меря във всякакви условия и когато поискам.
Аз си знам какво дава колата, дали с 2-3 стотни статистическа грешка или не. Знам и в ежедневието колко е, след 3-4 последоватлни стъпки/пасажер/ багаж.
Това за ВАЛИДИРАНЕТО е главно за форума и за колегите, да видят че всичко е точно.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
А и като каза/напомни за кютюка. Грубо и "тежичко", когато един колега (от Спийд клуба- невярващ) мери с него, така се притесни, че не можа да го сложи като хората и вендузата изтърва- падна и ми остави резка на мекото табло. (която се вижда само в определено време и определен ъгъл).
Може и от там да ми е негативното първо впечатление и да съм настроен негативно като цяло.
Идеята и на замерването беше, да се видят резултатите (въпреки, че на мен са ми ясни) с каквото и да мериш ще имаш отправна точка и ясна представа като цяло колко и как върви колата.
Това е лично мое мнение, не ми харесва.
Oперирането, бутоните, трява да излизаш и влизаш всеки път. Но пък изкарва на 1 път - 4 показателя- това е добре ако мериш.
Единственото, което го има (за мен) като + е (айде и графиката в телефона) наклона , но това е за "тарикатите", дето искат да излъжат себе си като свалят 2-3секунди.
Аз не съм от тях, така че реално наклон не ми трябва. Аз меря във всякакви условия и когато поискам.
Аз си знам какво дава колата, дали с 2-3 стотни статистическа грешка или не. Знам и в ежедневието колко е, след 3-4 последоватлни стъпки/пасажер/ багаж.
Това за ВАЛИДИРАНЕТО е главно за форума и за колегите, да видят че всичко е точно.
А и като каза/напомни за кютюка. Грубо и "тежичко", когато един колега (от Спийд клуба- невярващ) мери с него, така се притесни, че не можа да го сложи като хората и вендузата изтърва- падна и ми остави резка на мекото табло. (която се вижда само в определено време и определен ъгъл).
Може и от там да ми е негативното първо впечатление и да съм настроен негативно като цяло.
Идеята и на замерването беше, да се видят резултатите (въпреки, че на мен са ми ясни) с каквото и да мериш ще имаш отправна точка и ясна представа като цяло колко и как върви колата.

- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
Dragy, Racelogic и др.
Такааа... да кача и аз едни замервания с Racebox-а на @ЦецоNOL, изпратен ми от @BlackPearl,
Колата е Skoda Octavia 3 FL vRS 245 with GPF, DSG, REVO Stage 1 Ecu ~340hp, 1/3 резервоар, само с мен на 6 градуса
1.

С корекцията:

2.

С корекциите:

3.

4.

С това предно, толкова от мен
на лято след Ст2 и кутия пак ще мерим
Колата е Skoda Octavia 3 FL vRS 245 with GPF, DSG, REVO Stage 1 Ecu ~340hp, 1/3 резервоар, само с мен на 6 градуса
1.

С корекцията:

2.

С корекциите:

3.

4.

С това предно, толкова от мен
" Burn rubber not your soul "
- BlackPearl
Dragy, Racelogic и др.
Давай, мери!
Сега си се надъхал
. Сега е момента, да удариш време
.
@digitalundgrd, един беше правил нещо като ревю на него спрямо Рейсбокса.
Бачка си на 20Hz.
Като цяло за измервателна техника, аз смея да твърдя, че всички показват вярно (има си нормална статистическа грешка от 0.05 до 0.2 примерно) и когато направиш повече рънове, добиваш ясна представа.
Вчера разгледах на Рейсбокс приложението. Хубаво си е, типичен уред за писта. Графика, завои , сравнения.
Ако си някакъв маниак и прекарваш много време на писта и после гледаш сравнения си е супер техника.
Ако си мериш ей така за собствен кеф и просто да си имаш представа за колата и разликите след евентуалните подобрения, каквото и да вземеш- ОК ще е.
Лично мнение.![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Сега си се надъхал
.@digitalundgrd, един беше правил нещо като ревю на него спрямо Рейсбокса.
Бачка си на 20Hz.
Като цяло за измервателна техника, аз смея да твърдя, че всички показват вярно (има си нормална статистическа грешка от 0.05 до 0.2 примерно) и когато направиш повече рънове, добиваш ясна представа.
Вчера разгледах на Рейсбокс приложението. Хубаво си е, типичен уред за писта. Графика, завои , сравнения.
Ако си някакъв маниак и прекарваш много време на писта и после гледаш сравнения си е супер техника.
Ако си мериш ей така за собствен кеф и просто да си имаш представа за колата и разликите след евентуалните подобрения, каквото и да вземеш- ОК ще е.
Лично мнение.

- BlackPearl