Може карти да бухнем.....ама едва ли
За моста- нямам представа. През Провадия на мен лично ми харесва- не е идеален , но на мен ми допада.

Днес е ужасно. От сутринта моста е задръстен в посока-север. Предполагам че в късния следобед ще стане същото и в посока-юг. Утре мисля, че всичко ще е нормално (в смисъл че моста ще се минава за десетина минути). Божа работа.ivand911 написа:Какъв е пропусквателния режим на моста?
Ако има табладжии, мога да прислушам двама-тримаBlackPearl написа:Може карти да бухнем.....ама едва ли
То и белотът ти е непонятна материяBlackPearl написа:Там ми е непонятна материята!
Те един човек,дека мисли практично...VALDO написа:Аз съм вече на черешата! Добре,че си имам личен шофьор!

Там е работата - няма какво да извади...PRO написа:iavkata, туй не трябваше да го казваш. Ся ще почнат да се вадят едни бележки, кога с колко те е бил и т.н.
Готви се за събора ти!Sawyer написа:Че и времето изглежда хубаво. А в София ще ни издави...
Пожелавам на всички, които ще участват в срещата, да си прекарат страхотно. И да знаете... много ви завиждам.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)