6 DSG проблем

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Емил Стоянов

Шкода Новак

6 DSG проблем

Мнение от Емил Стоянов »

Здравейте, колеги !
Това е което ми показва VAG-кома дори е за всичките предавки , прости не съм го снимал, но предавките си ги сменя и няма нещо притеснително в движение. Единствено сутрин на студено като спре да работи на обогатител почва да се чува едно тропане най-вероятно от скоростите, когато е на P или N, защото като отида на D или R спира, и смятам, че е от маховика. Дали може някой да каже трябва ли да я вкарвам за ремонт на скоросната кутия спешно !Изображение
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

6 DSG проблем

Мнение от tuningmania »

До @Емил Стоянов - Стана ми интересно и разрових няколко чуждестранни Форума. При тези номера на грешки, доста често се споменава за проблем с електрически връзки или мехатроник. Консултирай се с този специализиран Авто-Сервиз за Автоматични Скорости: Натисни Точно Тук.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Емил Стоянов

Шкода Новак

6 DSG проблем

Мнение от Емил Стоянов »

много благодаря, ще го имам на предвид ! [smilie=pleasantry.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”