![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
БМВ
Честито!Страхотна машина си взел!Със здраве и безаварийно да и се радваш!
п.п.Не караш вече Франкенщайн![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
п.п.Не караш вече Франкенщайн
- redalex
- Гараж: i3
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- zorozlatanov
- Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo - Обратна връзка:
БМВ
Ееее, голямо избухване! Браво Кала, безаварийно и със здраве да си я ползваш! Страхотен самолет!
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
БМВ
Ама и вие не го пръскайте още на първия run.
Бъдете толерантни, че ще се върне на Шкода
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
пс Интересно ми срещу Алекс какъв ще бъде резултата. Или по-скоро, с много или малко ще бъде разликата.
Бъдете толерантни, че ще се върне на Шкода
пс Интересно ми срещу Алекс какъв ще бъде резултата. Или по-скоро, с много или малко ще бъде разликата.
VRS
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
БМВ
Началниците ако разрешат ще направя една тема.
Аз си оставам тук няма ходя никъде ,оставам предан приятел на шкода маняците
Та всичко стана съвсем случайно за Бмвто ,гледах един клип в тубата и ми допадна като кола.
Започнах да ровя в мобиле да видя къде има такава кола да я видя на живо.
Гледам има една в Бургас,звънкам на Цеко бастунЯ ще ходя да го гледам тръгвам за Бургас
Цеко звъни
-Алоу сливенски тя колата в Сливен.
Айде обратно към Сливен,по пътя се срещнахме с баща ми и го извиках да дойде с мен да я видим.
Огледахме колат,разпитах това онова,излизаме отвън и шефа....тая кола трябва да я взимаме
Исках да си помисля да преценя и си е скъпичка,дали ще мога да я плащам(лизинг) и т.н
Аз бях си планувал Рска да си взема
Разбрахме се,че не бързам да си купувам
Той ми звъни след 1ч давай да я взимаме колата е топ и на оферта,няма какво да мислиш,поговорих ме си малко и ме нави
По принцип няма как да стане да карам кола която той каже,ако на мен не ми харесва и не я искам.
Колата се води втори употреба на 185км,била е регистрирана в Германия ,остават още 2г гаранция,
374к.с xd .Има доста екстри за 42к.лв който ми дойдаха като подарък ,отделно карбоновите сплитери тук в Бг са ги слагали някой ги поръчал и не ги е взел
Калата винаги е готов на чертата без значение от крайния резултат.
@ЦецоNOL, ще е първия разплакан само това знам
другите може да ме пребиват не ми е драма
Скоро ще имам данни от Драгито ,ама да и врътна още някой друг километър и тогава
Гледам в тубата добри времена дават уж сток,ама докато не премеря аз.......не вярвам.
Аз си оставам тук няма ходя никъде ,оставам предан приятел на шкода маняците
Та всичко стана съвсем случайно за Бмвто ,гледах един клип в тубата и ми допадна като кола.
Започнах да ровя в мобиле да видя къде има такава кола да я видя на живо.
Гледам има една в Бургас,звънкам на Цеко бастунЯ ще ходя да го гледам тръгвам за Бургас
Цеко звъни
-Алоу сливенски тя колата в Сливен.
Айде обратно към Сливен,по пътя се срещнахме с баща ми и го извиках да дойде с мен да я видим.
Огледахме колат,разпитах това онова,излизаме отвън и шефа....тая кола трябва да я взимаме
Исках да си помисля да преценя и си е скъпичка,дали ще мога да я плащам(лизинг) и т.н
Аз бях си планувал Рска да си взема
Разбрахме се,че не бързам да си купувам
Той ми звъни след 1ч давай да я взимаме колата е топ и на оферта,няма какво да мислиш,поговорих ме си малко и ме нави
По принцип няма как да стане да карам кола която той каже,ако на мен не ми харесва и не я искам.
Колата се води втори употреба на 185км,била е регистрирана в Германия ,остават още 2г гаранция,
374к.с xd .Има доста екстри за 42к.лв който ми дойдаха като подарък ,отделно карбоновите сплитери тук в Бг са ги слагали някой ги поръчал и не ги е взел
Калата винаги е готов на чертата без значение от крайния резултат.
@ЦецоNOL, ще е първия разплакан само това знам
Скоро ще имам данни от Драгито ,ама да и врътна още някой друг километър и тогава
Гледам в тубата добри времена дават уж сток,ама докато не премеря аз.......не вярвам.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
БМВ
Браво, Кала, супер изглежда, сигурно и върви на поразия! Аз само съм гледал клипове, как размазва текущите конкуренти.
Трябва ли някаква специална разработка на двигателя? И какъв е размера на джантите и гумите, че гледах някакви странни размери с гуми 225?
Трябва ли някаква специална разработка на двигателя? И какъв е размера на джантите и гумите, че гледах някакви странни размери с гуми 225?
VRS
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
БМВ
Дааа имаго това недоразумение което недоумявам
На 19ки е предни 225 задни 255,а четирите джанти са 8.5 ама евеш ли мааму ИндЖинеро така го измислил
За разработка нищо не са ми казвали,само каза сега като излезеш да не и набиеш кикдаун изчакай малко някой друг километър.
На 19ки е предни 225 задни 255,а четирите джанти са 8.5 ама евеш ли мааму ИндЖинеро така го измислил
За разработка нищо не са ми казвали,само каза сега като излезеш да не и набиеш кикдаун изчакай малко някой друг километър.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
БМВ
ако това е цена на кола ... сделка!
иначе големи приятели ... още не се нарадвал човека на машината и ще го пръскат
приятел поръча М3, чакам да я видя на живо, но определено твоята няма забележка как изглежда и като двигател.
-
kograman
БМВ
@Sec8200, по скоро допълнителните аксесоари са на тази стойност. Ако толкова струва БМВ-то, ще си купя и аз такова 
Честито. Трябва да се и глезим в този живот, не само да се копа.
Честито. Трябва да се и глезим в този живот, не само да се копа.
Someone's opinion of you does not have to become your reality