Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2007г. до 2014г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет, колеги! Търся малък автоматик за жената, който все пак да има приличен багажник и се натъкнах на тази обява: https://m.mobile.bg/details/11602145614166388
Някой случайно да я е гледал? Оторизираните сервизи ок ли са в Пловдив или може да. препоръчате някой майстор? Някой ако може да сподели впечатление от типтроника, не намерих лошо за него, двигателят малко повече го оплюват, но не звучи като да има сериозни болести Поздрави.
Последно промяна от ronaldinho161 на 10.03.2021, 00:52:35, променено общо 1 път.
Мотора ако е МПИ няма нищо страшно при него, освен, че е малко лаком и може да гори масло. Другото неприятно е, че е в категорията над 101 конски сили и данъка е по-висок. За мен това е най-красивата, изчистена и елегантна Фабия. За скоростната кутия, щом е класически автоматик с хидротрансформатор проверката е стандартна - да потегля сама, без забавяне, напред - назад, да не рита при избор на предавка, да сменя плавно нагоре и надолу, да няма звуци на виене или стържене и да държи постоянни обороти с постоянна газ. Ако има колебания в оборотите при движение на равно и с постоянна газ е признак за тръгнал хидротрансформатор, но и това не е болка за умиране, защото ги рециклират успешно и не са дефицитна стока.
Много благодаря за бързите мнения, в събота вероятно ще се пусна да я видя и да я закарам при някой майстор. Ако някой има да препоръча добър майстор, че и да работи в събота, ще пратя бира по Еконт
ronaldinho161, Ако ще е караш в сервиз за оглед, се сещам за Христо от Люси, http://www.avtoserviz-lusi.eu/, бивш кадър на Еура Тек, на същата улица е даже, но не бачкат в събота!
Последно промяна от makaveli на 10.03.2021, 15:44:04, променено общо 1 път.
Аз мога да препоръчам майстор доста добър с Шкодилаците стига да ти се разкарва до Куклен. Може да му звъннеш да го питаш дали може и ще има време да я погледне.
Ходих да я гледам, но не стигнахме до майстор - не ми хареса отвътре колата, имаше доста изгорено от цигари по тавана и предните 2 седалки и това на момента ме отказа. Благодаря за помощта, продължавам да се оглжедам за такъв модел
В крайна сметка, на 99% ще си внеса Германка : https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =319881362 . Външни забележки, но откъм история и обслужване е перфектна. Ще кача снимки като стане официално и кацне в БГ. Пак благодаря на всички за помощта!