Superb 3, 2.0 TDI, 190 PS - времена?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
@didoya, в Ауди отива всичко ново. Там плащаш за това. В Шкода, всичко "старо" и изпитано. Факт, че в С3 с един и същи двигатели дава 0,5 секунди забавяне, това са две коли разлика поне до 100кю/ч.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
kograman, А като е по -бърза D250, защо дават 272 коньовия суперб за 5.5 секунди ,а 280 кс за 5.8 до 100км
Това с цитираните от теб пасати са текст в свободен стил... Нали знаеш. Абсолютни измишльотини!!!
Audi S3,Leon Cupra ,Golf 7.5R са с DQ381 ,ако съединителите заминаваха толкова бързо,на коли от тоя ранг щяха да умират на по 20-30км.
Българинът има уникалната способност да плуе всичко което не притежава,или да дава акъл и спори за неща които не знае.
За да не сме офф топик,залагам една бутилка 15 годишно уиски ,че 190 коня TDI 7DSG,ще опатка 6DSG на Drag Race!
Това с цитираните от теб пасати са текст в свободен стил... Нали знаеш. Абсолютни измишльотини!!!
Audi S3,Leon Cupra ,Golf 7.5R са с DQ381 ,ако съединителите заминаваха толкова бързо,на коли от тоя ранг щяха да умират на по 20-30км.
Българинът има уникалната способност да плуе всичко което не притежава,или да дава акъл и спори за неща които не знае.
За да не сме офф топик,залагам една бутилка 15 годишно уиски ,че 190 коня TDI 7DSG,ще опатка 6DSG на Drag Race!
-
kograman
@JorshTDI, вземи малко въздух. Въпросните пасати са 2.0 240 ТДИ, надявам се че правиш разлика че на дизела въртящият момент е 500НМ. Въпросните бензини са с 350НМ.
В комбинация с ниските обороти и повечето вибрации ПЛЮС нютонметрите му скъсяват жовотеца бързо-бързо.
В комбинация с ниските обороти и повечето вибрации ПЛЮС нютонметрите му скъсяват жовотеца бързо-бързо.
-
JorshTDI
kograman,
Виж ,как си проличава,като човек говори с гъза си!
В BI TDI се вгражда само DQ500. Като лъжеш и постваш глупости,поне си направи труда да почетеш малко.
Майкооооу![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Впрочем въпросната кутия се вгражда и в Audi RS3 и е най -доброто DSG на пазара.С игурно и там съединителите заминават бързо,бързо![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Виж ,как си проличава,като човек говори с гъза си!
В BI TDI се вгражда само DQ500. Като лъжеш и постваш глупости,поне си направи труда да почетеш малко.
Майкооооу
Впрочем въпросната кутия се вгражда и в Audi RS3 и е най -доброто DSG на пазара.С игурно и там съединителите заминават бързо,бързо
-
kograman
@JorshTDI, вземи малко да помислиш, знам че нямаш с какво, не се напъвай тогава че в тия времена взема ти стане нещо. Ще ти го напиша така:
DQ500 се води усилената версия на DQ380 и DQ381.
Щом при усилената и усъвършенствана версия се омазва на никакви км, какво остава за "цивилната" версия.
DQ500 се води усилената версия на DQ380 и DQ381.
Щом при усилената и усъвършенствана версия се омазва на никакви км, какво остава за "цивилната" версия.
-
JorshTDI
В много форуми съм взимал участия,ама толкова спрял потребител не съм виждал. И са кво излиза,dq250 по-добра от dq500.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Утре ще пиша до vw да сменяват кутията на rs3 с dq250,защото ти имаш такава на дизеловият ти суперб и щом е твоя,значи е по-добра.
Охх,то утре е Неделя,няма да отговорят!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Утре ще пиша до vw да сменяват кутията на rs3 с dq250,защото ти имаш такава на дизеловият ти суперб и щом е твоя,значи е по-добра.
Охх,то утре е Неделя,няма да отговорят!
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Нали е много важно да се сменя редовно маслото на тези кутии. @kograman за тея три дизела изобщо не каза дали са им сменяли редовно маслото на кутиите. Ама подозирам, че ако е било сменяно щеше да го споменеш това още в първия пост.
-
kograman
@JorshTDI вземи малко да понамалилиш квалификациите.
Не казвам, кое какво е по-добро. Констатирам това което виждам около мен. Ти като си пуяк, и вярваш сляпо на всичко, си е твой проблем.
Аз ще си вярвам на очите и ушите.
@nmnikolov, предполагам че са обслужвани според предписанията на производителя.
Не казвам, кое какво е по-добро. Констатирам това което виждам около мен. Ти като си пуяк, и вярваш сляпо на всичко, си е твой проблем.
Аз ще си вярвам на очите и ушите.
@nmnikolov, предполагам че са обслужвани според предписанията на производителя.
-
JorshTDI
Просто си филмар,вземал си неква кола и тука я боготвориш. Типичен Ганьовец. Хванах те тука,че лъжеш и вместо да ходиш да избършеш кафявото и да спреш да бълваш простотии,продължаваш с глупостите.
Жалко,че 99% от потребителите тук са грамотни и адекватни хора,като се появи един такъв лешпер. Спирам да пиша за да не изям бана,че заради теб не си струва просто...
Жалко,че 99% от потребителите тук са грамотни и адекватни хора,като се появи един такъв лешпер. Спирам да пиша за да не изям бана,че заради теб не си струва просто...
-
kograman
@JorshTDI, мисир такъв, къде съм го написал/казал това?
Всъщност, какво ти се обяснявам
ти специално, може ме хванеш за нещо друго!
Всъщност, какво ти се обяснявам
ти специално, може ме хванеш за нещо друго!
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@kograman е то производителя май ги водеше необслужваеми... Както и същият този производител вкара long life глупостите. Така че аз не бих правил заключения от 3 дизела, които не се знае как са обслужвани.
-
kograman
До колкото съм се интересувал, DQ500 я водят на всеки 60к км, DQ380 на всеки 120к км.
НО, за всеки климат и среда тези интервали търпят промяна. Аз лично, приемам че в БГ средата се води запрашена и тежка, интервалите са на 1/2 от предписаните. В книжката на колата пише при какви условия на какви км да се обслужва.
НО, за всеки климат и среда тези интервали търпят промяна. Аз лично, приемам че в БГ средата се води запрашена и тежка, интервалите са на 1/2 от предписаните. В книжката на колата пише при какви условия на какви км да се обслужва.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Дайте да направим едно замерване на стокови 280 vs 272 и нещата ще лъснат
https://zeperfs.com/en/duel6649-8349.htm
https://zeperfs.com/en/duel6649-8349.htm
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Останаха ли такива
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Не знам за замерка, тя темата пак отиде на майната си.
Аз мислих дали да пиша:
Едно време на "северозапада" и чичо Ваньо се смяхте, че подготовка, гонки и тн. с по седмици и месеци, а накрая май палачинката се обърна.
Стейджове, кутии, времена, замерки!
Относно кутиите. И DQ250 си е добра кутия за някакви доста добри резултати, на база на това което съм гледал като модификации и времена от колеги навън. П.С: Вече там, трябват си съединители, хората слагат, защото DQ500 е бая цифра.
А и на Тодор кутията се държи супер, след адекватен ремап и изисквания за обороти.![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Аз мислих дали да пиша:
Едно време на "северозапада" и чичо Ваньо се смяхте, че подготовка, гонки и тн. с по седмици и месеци, а накрая май палачинката се обърна.
Стейджове, кутии, времена, замерки!
Относно кутиите. И DQ250 си е добра кутия за някакви доста добри резултати, на база на това което съм гледал като модификации и времена от колеги навън. П.С: Вече там, трябват си съединители, хората слагат, защото DQ500 е бая цифра.
А и на Тодор кутията се държи супер, след адекватен ремап и изисквания за обороти.