Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здрасти колега,
би ли изяснил цялата галимация и какви трудности срещна с монтажа? Доста ми предизвика интереса.
Тези от Октавия Скаут ли са? Не ми се вярва всичко да е плъг енд плей
Оказа се по лесно отколкото мислех, сваля се буксата отзад като тя има едно краче което се натиска за да отхлаби и след това фара се сваля целия. Фаровете на Хела дойдоха с моторите, крушките и бяха настроени, което означава фара обратно и буксата. При мен срещнах трудности с десния фар, много трудно го напаснах, защото предния собственик е имал някакъв удар и фара стърчеше напред, но това няма общо с монтажа, при нормална кола няма такъв проблем. Трябва да внимаваш от кой купуваш фаровете, тук сервиза не ги намериха с моторите а само тялото и съответно следва прехвъргане на мотори и се вкарваш в филми.
Няма грешки, не че съм закачвал, но аз нямам ксенон с обикновенните крушки е. Фара с ксенона и управлението на ксенона, защото той се регулира при наклон, беше към 270 евро единия. Ксенон трябва да търсиш за този фар някакъв китайски, аз няма да слагам, тъй като карам в Германия и тук такъв ксенон не е разрешен, мога да имам проблеми.