Първо пожелавам на всички колеги да са здрави през 2021 и да нямат проблеми и грижи с колите
Днес - 11 февруари 2021 , установих, че подгрева на дясното странично огледало не работи
Моля за насоки !!!
Предполагам нагревателния елемент просто е " приключил " , защото лявото огледало работи, а преди известно време пак имах съмнения за работата на дясното .
Какво ме притеснява ??? Колкото и да си харесвам 'Буболечката" ,осъзнавам че вече е на 15 години модела, и както установих преди няколко месеца в ЕТ , за жалост доста детайли са спряни от производство . Конкретно търсех малката жабка , която се намира в ляво под ключа за фаровете, но от местата където питах, на всякъде ми отговориха, че не се произвежда и няма как да се поръча нова.
Та сега имам притеснения за това огледало. Ако се окаже , че не може да се поръча оригинално, какви насоки ще препоръчате ?
Все пак сме в 2021 - горе долу една година след КОВИД- лудостта, имам съмнения, дори и да се произвежда, може би не е налично на склад в България ?
Има ли други марки и модели,които да ползват същия размер огледало и ако не намеря дали би могло да се взаимства ?
Също така има ли начин да се "излекува' ??? Гледам в китайските сайтове рекламират всякакви джаджи и сигурно се предлагат и нагревателни елементи ? Идеята е дали някой е ползвал подобни и дали са достатъчно работещи ?
Аз лично предпочитам да купя ново и по възможност оригинално , но ако няма...
Предварително благодаря за насоките и съветите !
Поздрави