Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Общо взето, компонентите за екология се премахват по две причини! А те са - вдигане на мощност по евтиния начин или наложителна подмяна с нови, които са прекалено скъпи за потребителя на безценното возило.
Колкото и да се плюнчите, тези услуги се търсят и съответно има предлагане. Всички сте прави, но реалността е тази.
#ОСТАВКА БЕ!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
От къде да те знам, за какво говориш Споменаваш нЕкакви приятели. Щом ги тегли към селата, няма лошо, по малко гмеч в баш селото. Ако и на теб не ти харесва/изнася/понася/отърва села бол. Палиш гумите и си паркираш у нивата на воля.
Аз има къде, но след 20 години в определен бранш, там няма работа за мен. А и заради детето и училището му няма как. Имам го като идея и след време мисля да се възползвам. Къща с дворче в планината.
Ти си нек'ъв уникален случай в двумилионното село Всички други са дошли от на майка си.... що е много 'убаво, само ти щото немаш избор Ма си плащаш и требва да ти е подсигурено, да ти е сипано.
А Taratajki е с EURO 6 стандарт, та не го мисли, колко е тунингован.