Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Най накрая ми остана време да разкарам грозната хром рамка на решетката,или иначе казано вече сме почти негърчета
Следващата стъпка фарове и халогени.Чакам ги да пристигнат
@JORDITO, Жорка благодаря ти брато за заледяването.Голям си.
Благодаря и на @Rangel, @coverdale, @igeorgiev82, @tuningmania, за добре прекараните два/три часа
Интериорно
Задна и задни мигачи Лед
Както и халогени
В заключение,едни от най добре похарчените къси пари за подобрение.На следващата отново бих го направил.
П.С @Rangel, мойте халогени бяха в същата кутийка кат на Бат Ники
Djonny написа: 07.02.2021, 08:48:41
Здравейте! Може ли да попитам кои точно неща си сменил с Led, каква е цената, от къде мога и аз да поръчам, и кой може да ми ги монтира?
@JORDITO, Е твоя човек.И за поръчка и за монтаж.
Аз смених халогени,всички лаНби в купето и багажника,задни светлини и задни мигачи.
За цена говори с него.Аз имах и други неща поръчани та сметката е друга
Audirulzz написа: 07.02.2021, 08:25:07
В тоа ред на мисли,някоя лед крушка за предните мигачи не си ли измислил?
То има, ама няма аз да ти свалям бронята, да режа фара и да ти слагам ремонтен капак с 2 винта от Еуратек
Заради 2 крушки не можеш ме накараш посмъртно
Audirulzz написа: 07.02.2021, 08:25:07
В тоа ред на мисли,някоя лед крушка за предните мигачи не си ли измислил?
То има, ама няма аз да ти свалям бронята, да режа фара и да ти слагам ремонтен капак с 2 винта от Еуратек
Заради 2 крушки не можеш ме накараш посмъртно
Тея да не са с крушки като на мигачите на Супърб 2? 45 лв крушката, на специален цокъл, без опция за афтърмаркет, освен кардинално с изрязване?
dimibo, не ама толкова са лонг лайф, че Шкода са измислили,че ако трябва смяна да се реже сервизен отвор по контур на фара отзад и после си купуваш капаче с два винта за да запушиш дупката