Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Архимандрит Дионисий написа: 05.02.2021, 09:51:04
Автомата си е екстра, самоче на тези километри си е малко риск. Каква е гаранцията, че това тресене не е предстоящ проблем, а не нормалност.
Точно ... това не знам как да го хвана вече ... вчера гледах доста клипове за базови стойности на дсг 7 и щесверявам от там .. такива коли в германия са на по 250 + даже минават 300 000..
Архимандрит Дионисий написа: 05.02.2021, 10:09:46
Но дали са без сериозни ремонти за тези километри.
Както казват, жена и кола на късмет - божа работа .. Искам от Швейцария да си намеря, но нямам познат който вкарва, да по-скъпи са ама знам че поддържат яко там
miraclem написа: 05.02.2021, 10:12:58
Искам от Швейцария да си намеря, но нямам познат който вкарва, да по-скъпи са ама знам че поддържат яко там
Моята е от Швейцария. Мога да те свържа с човек,който всяка седмица пътува до там и докарва коли насам.Това му е бизнеса.
Моята я взех чрез https://www.autoscout24.ch/de
По тел. уговорих цената и ден, в който този човек мина да я огледа. На огледа и тест драйва каза,че е ОК. Капарира я и на следващото ходене я докара.
Автокъщата, от кото я взех беше малко по-далече на югозапад /до френската граница/ и ми взе 1300 лв. за превоза.
Когато печелиш -не знаеш какво губиш.
Когато губиш -не знаеш какво печелиш.
HerpaMoTeH написа: 05.02.2021, 11:29:36
избягвай Octavia 3 със 7dsg, която има теглич. Много бързо се захабяват съединителите на скоростната кутия като се тегли.