Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Момчета, пръскалките на Супърб 3 на предното стъкло са отвратителни с тези две струи.На С2 са къде-къде по-добре измислени.
Какви решения има да ги оправя? Някой да е срещал афртърмаркет някакви?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Разпръскват но, идва от по две струи на пръскалките, нали? И моите така работят, но на С2 го правят като на мъгла и са къде по добри. Ще търся някакво решение. Преди време в темите колега беше поснал от алито някакви които ще паснат.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
На 3 идват, но да - изглежда все едно струите удрят силно стъклото, поради което имаме разпръскване като вторичен ефект.
На Голф 4-ката са къде къде...
Явно сте големи перфекционисти. Никога не съм изпитвал потребност от по-добро разпръскване. Даже си мисля, че ако имаме много фино разпрашаване още от дюзата, при измиване в движение на скорост насрещният вятър ще свлича водната мъгла в ниската част на стъклото и няма да се получи добро намокряне на цялото стъкло.
mariyan написа: 03.02.2021, 17:31:26
Даже си мисля, че ако имаме много фино разпрашаване още от дюзата, при измиване в движение на скорост насрещният вятър ще свлича водната мъгла в ниската част на стъклото и няма да се получи добро намокряне на цялото стъкло
Нямаш си на идея колко си прав
Пежо 508 е с такава мъгла,на магистрала,няма миене стъклото
Здравейте шкодиаци.
Дайте идея как да си настроим телефона към автомобила “mirror screen” за Шкода Суперб 2018г. Не говоря за car play. Иконките от телефона да се гледат и функционират на монитора на автомобила.
Joe написа: 17.03.2021, 07:43:36
Дайте идея как да си настроим телефона към автомобила “mirror screen” за Шкода Суперб 2018г. Не говоря за car play. Иконките от телефона да се гледат и функционират на монитора на автомобила.
Мисля, че мултимедията трябва да поддържа тази функция. Заводската едва ли я има. Тези, които слага Jordito я поддържат.