Благодаря,
@kras4o, наистина прекрасни препоръки и форума като цяло. Накратко: от Велико Търново съм, 185 см. към 100 оки съм, едър. Октавия 3 като размер ми е добре. Карах една сравнително нова Октавия 1.6 115 к.с., като цяло ми хареса, но като че ли ми липсва чувството да ми "изпъне гребенЯ"
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
като я понястъпя. Сега карам бая стара кочинка бензин/газ и ми липсва дълга шеста скорост. Карам почти само извънградско всеки работен ден по 80-90 км и чат-пат уикендите 150-200 км.
С представител на Шкода Горна Оряховица съм говорил когато имаха промоция есента на 2020, направи ми оферта за лизинг, но 600-700 лв вноска и Каско 150 лв на месец ми идват в повече. Затова ще дебна някоя върната от лизинг, а пък ако е с ниския клас мултимедия, вярвам
@JORDITO, ще удари рамо.
Би било добре да има подгрев и хубави фарове, но всичко е на късмет, щом не мога да си я поръчам нова...
Имидж не търся, няма смисъл да дам едни пари, дето нямам, да купя нещо от което нямам нужда, с цел да впечатля едни хора, дето 5 пари не дават за мене /или аз за тях/.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)