Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Да поигра си доста с ламарините. Сега като се загледах не е свалил антена, пръскалки и чистачки. Ще му звънна да ги махне. Той се притеснява, че минало доста време и няма да запомни кое от къде е свалил . то ден два ли са от септември е при него .
След това ще търсиш като мен разни лайстнички, болтчета и други бъзикни. Даже ще те убеждават ,че ги е нямало там. Но аз им показах снимки преди да я занеса. Майстори, кво да ги правиш. Аз така и не си намерих ламаринката дето свързва лайстната на задния прозорец. Сега ще правя нова.
Защо ми се вижда малко не професионално изпълнението?Дано снимките ме лъжат!Уплатненията се повдигат с тънко шнурче и тогава се облепват.Трябва да влезе боя под тях,не вярвам от повдигане с 2мм да се разхерметизира после!
...И лайстните на тавана..?Лесно е свалянето и слагането после!...?
А сигурно няма да е перфектно без да се махат уплътненията, но лайсните няма начин да свалиш и да не се изктивят после. Единствено с нови става номера.
И мене не ме кефи така.
Като се хванете да правите нещо,правете го както трябва.Или,не се захващайте изобщо.Продайте колата в случая на някой който ще се погриже за нея както трябва.
Тези лайсни на тавана си се вадят супер лесно без да се изкривяват.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ