На черен петък си поръчах филтър на Racingline (новия), и тръба за антифриза която минава под кутията.
Изкушен от прИмоцията на -30% на 034 Моторспорт и на цена от 217паунда при 2.12 тогава паунд, реших да боцам. Да спестя демек 100паунда.....за заден анти -ролбар.
Отдавна си мислех(и гледах клипове, че бил много хубав мод) да си взема заден роубар, кефеше ме 034 моторспорта, че е професионално изпипан и направен, с гресьорки за тампоните, но беше преди с цена от 340 паунда (ъпсурд), намалиха го на 310 (пак е много), но на черен петък като го намалиха с -30 процента викам вече ще скоча при този нисък паунд.
Моят човек там Ал Браун с когото си комуникирам дълги години преди да поръчам части и тн. и когато може ми прави и цени и се мъчи да ми угоди ми каза: Нямаме я налична, всичко се изчерпа, Януари средата ще дойде някъде, с този Ковид има доста забавяния, имай го предвид. Да не стане после "уйт".
Викам му- спокойно, няма ко да стане, не са ми спешни, ще чакам, важното е прИмоцията да ударя.
После- спряха куриерите. Бях си заплюл джантите, че им бяха последен наличен комплект и му казах да ми ги "запази" (не съм ги плащал), защото куриерите не работиха. На 30 са имали зелена светлина, Ал ми писа набързо, кешах веднага и ги изпрати и за джантите нямах митница. Там извадих късмет и хванах последния влак.
И така, че се отплеснах. Идват им американските стоки (034 моторспорт неща, нойспийд и тн) на 04.01. и Ал ми ги прати веднага.
Още на 5ти бяха в БГ...... На 6ти получавам обаждане от куриера и бля-бля: митница, документи и тн.
На 6 или 7ми пратих всичко . На реални фактури, реални плащания и тн.
Тези 100паунда дето ги спестих....излязоха път и половина след плащането на ДДС, МИТО и митническо освобождаване от куриерите.
Златни станаха, да не си я бях поръчвал, нейната мама, хем ме бяха предупредили.
Ама, майната му.
Чак вчера си ги получих- МУ Летище София работят със скоростта на светлината!
П.С: Единият кашон е стар, стои си ей така от 5-6 месеца. Предна разпънка за бомбетата на амортисьорите. В една група английска дето съм си правят поръчки по 50-100бройки (само РСки) за по 75 паунда. Един си продал колата преди да е готова и ми я даде на оферта. Даже и не съм го отварял....
Накрая ще взема и да я сложа.

. И ще стоят супер със сигурност.