Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
NRG, коменирано е тук вече. Отиваш и си правиш смяната в Еуратек. Заедно с помпата и труда е около 1300 лв. Получаваш 2 години гаранция на частите и ремонта и нови 5 години и 150 000 км. Освен това може да влезеш в програмата 4+ и да ползваш 20% на части и труд.
Здравейте
Някой може ли да ми каже как да сваля антената въру тавана на ОК2 2006. Развивам я пада надолу но до там, трябва ли да я дръпна по силно или се прави нещо друго.
Аз преди два-три месеца си смених цялата антена. Както се очакваше старата платка беше оксидирала. Сега вече нямам проблем с радиостанциите.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Колеги препоръчайте сервиз или човек който да огледа автомобил преди покупка. Намира се в София.
В официалния сервиз на Шкода извършват ли такава услуга и впечатления относно тяхното мнение?
Колата е 2016г, или може би е по-добър вариант някой клубен сервиз където ще обърнат внимание?
Нямам никъкав опит с немски/чешки автомобили за сега съм ползвал само италианки..
Благодаря предварително, надявам се не съм объркал раздела.
Здравейте, Октавия-та ми е N1, но по документи е 4+1 места. Въпреки това е махнат колана на средното място на задната седалка. Намирам втора ръка само ляв и десен, но не и за средното място. Дали колана, който се води десен ще пасне? Бих искал да окомплектовам задната седалка, ако се наложи да кача още един човек. МК2 е доста клоустрофобична и с детското столче няма да се съберат двама възрастни, но все пак...
Аз имам подобен проблем но с С2. Не става. Нито ляв, нито десен, нито от никаква друга VAG. Само среден от С2, поне при мен парт номера е уникален и не излиза за нищо друго.
Колеги, къде в БГ може да се закупят рециклирани дюзи VDO/Siemens 03L130277B za 1.6 tdi CAYAC /с или без опция за връщане на старите/ или е по вариант да пратя сегашните в София Дизел Център и те да извършат рециклирането? За нови вече питах и дадоха интересни цени в Тех-Ко!