Как се продава запазена кола/проект? Може ли да се възвърнат вложените средства в части или трябва да се върне сток?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Octavia 3 RS Revo Stage3 Бялата стрела
До @igeorgiev82 - Сега отивам в "Ежедневни Приказки", подред карам..
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
tuningmania, Това исках да кажа и аз и като написах 35000лв искам да поясня ,че говоря за сток автомобил. https://m.mobile.bg/details/11608831404540780 Ето го най-евтиният врс 
Успех на човека,администраторите могат да изчистат темата.
Успех на човека,администраторите могат да изчистат темата.
Последно промяна от JorshTDI на 11.01.2021, 22:37:44, променено общо 1 път.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
@tuningmania, е прав!@bega4kata, да си пусне обява в немското мобиле и аутоскаута.Нищо не губи от това.Бившия ми шеф беше обявил доста добре реставрираната си 124-ка за 13к евро тук.Звъняха му всякакви да му казват че много се е объркал с цената.И я продаде в Германия за 12к евро
Но мина време естествено а и той не беше на зор
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Пичове,изплискАхте легена
Кой продава Шкода от БГ в Германия
Пък била тя и с Рево чарколяци.Та тва Рево да не го слагат само тук
Единия продавал Порше в Германия,другия 124-ка-все емблематични коли
Германци да купуват Шкоди от България.Малко е нелепо
Сами,пускай я в Германия,ама да обърнеш тая цена в еврА
Кой продава Шкода от БГ в Германия
Пък била тя и с Рево чарколяци.Та тва Рево да не го слагат само тук
Единия продавал Порше в Германия,другия 124-ка-все емблематични коли
Германци да купуват Шкоди от България.Малко е нелепо
Сами,пускай я в Германия,ама да обърнеш тая цена в еврА
Последно промяна от igeorgiev82 на 11.01.2021, 22:50:16, променено общо 1 път.
-
vossen
Без "май". Няма май, няма юни. Тия разсъждения никому не са от полза. Преди 1 година едвам продадох неразличим от нов Focus RS на 11000км заради подобни анализатори на обяви като Жоро нафтата и господина със синята Октавия на профилната снимка. Беше ми трета кола в гаража. Запазих си Megane RS-a. Бил хубав Фордът, ама проблемен и ми звънят някви хора да ме питат "верно е хубава, ама защо е проблемна?". Собственикът на бялата бегачка да ме извини, все някой ще зачисти.
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
Восен ли си мосен ли си ,какво точно съм написал с което да му спъна продажбата на човека??? Айде малко по-сериозно,аман от севдо моралисти. Написах,че сток тази кола струва минимум 35к в състоянието което е описано и да не си маха описанието в обявата. Ти като се дървиш в темата,щото не пречиш нали.
-
vossen
Подклаждаш другите дървени философи, като онзи със синия автомобил, да дрънкат глупости. По този начин и двамата пречите.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
vossen, някакъв адвокат ще дойдеш ти май
Колко пъти му изпуши съединителя на тоя Форд РС за 11000км. къде си го продал,я кажи.Щот тестовия на Мото Пфое не изкара много
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Колко пъти му изпуши съединителя на тоя Форд РС за 11000км. къде си го продал,я кажи.Щот тестовия на Мото Пфое не изкара много
Иван се казвам,приятно ми е
- redalex
- Гараж: i3
До колкото ми е известно там едни разбирачи журналисти на ивент някъде по Варна или района са му направили десетки лънча (launch control демек) в рамките на час...Нещо като 50 броя ми бяха казали. Да ти кажа, не са много колите, дето ще го понесат. Друг е въпроса защо няма някаква защита от такива свинщини....
Тази кола струва точно колкото всяка друга. Т.е. колкото даде даден купувач за нея.
Не виждам какво се мелодраматизира тука...
Успех на Самуил и дано се намери човек, който да му оцени колата.
-
vossen
Не зная за случая на Мото Пфое. Моята не е купувана от България, не я продадох и на българин, а на грък (те поне ценят тунинга). Реших да пиша в тази тема, защото притежавах посочената кола, която бе безкомпромисно тунингована (Mountune m520), подобно на колата на колегата. И подобно на нея беше на малко километри. И пак подобно на него, някви пълни стоковаци (бас държа, че и двамата сте такива и не ми казвайте, че имате спойлерче или джанти) се изказваха неподготвени и коментираха цената, която търся.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
-
Yavor Simov
- Гараж: Skoda Superb L&K 4x4 2.0TSI 272 ps
Привет, колеги.Тук в нашия форум има всякакви екземпляри, лаици,философи и стигаме чак до доценти на автомобилите.Сами е решил да си продава колата. Иска и 42000 лв.Точка.Аз навремето писах, че мой близък продава една ВРС за 69500 и екстрите който е сложил на колата бяха за много по-висока сума и като се почна:
1.Кой ще даде толкова много пари.
2.Цената е с 15000 лв надолу в България
3.Непосилно е някой да даде толкова пари
4.За толкова пари си взимаш Супърб 272 коня ЛиК
и т.н
Продаде се за 14 дни/двама купувачи щяха да се скарат кой пръв ще даде капаро/
Та да се върна на темата.За всеки влак си има пътник.Колата струва толкова,колкото е готов да даде купувача.
Успех Сами![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
1.Кой ще даде толкова много пари.
2.Цената е с 15000 лв надолу в България
3.Непосилно е някой да даде толкова пари
4.За толкова пари си взимаш Супърб 272 коня ЛиК
и т.н
Продаде се за 14 дни/двама купувачи щяха да се скарат кой пръв ще даде капаро/
Та да се върна на темата.За всеки влак си има пътник.Колата струва толкова,колкото е готов да даде купувача.
Успех Сами
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Пфффф,
Да се чудя , къде да местя мненията. Много неща са се изписали, много неясна информация.
Не съм адвокат, аз съм си говорил с него и съм му казал моето мнение:
Към @JorshTDI:
Колега, нека бъдем обективни?
Раздаваш твърдения и пишеш за неща, за които явно нямаш достоверна информация.
В никакъв случай, не съм му опонент на Сами, ама:
- колата му нова струваше 41 макс 42- @igeorgiev82, е прав за цената.
- пуснал си Шуменската РСка. Ами, я я сравни- почти всички есстри има, ДСГ, КОЖА, ПОДГРЕВИ, НАВИ и тн... И тази шуменската се продава вече 1 година и никой не я иска. Няколко пъти намаляха цената и така си стои. Това трябва да говори нещо?
- аз и го написах и съм го казал: Лошото е, че днес всеки търси ДСГ, а стрелата няма екстри, които ги има масово по другите РСки.(няма кожа, няма подгрев на седалки, няма подгрев на преден джам, има кръгъл волан (може купувача това да го кефи) и е най-ранна от всичките 2013г.) .
Изтъквам фактите.
Дано, щом е решил- да я продаде на тази цена! Пожелавам му го най-сърдечно!
Сега, че винаги има някакво изключение и някой е успял да продаде това, не значи, че трябва да слагаме всички под общ знаменател.
П.С: Ако аз тръгна днес да си продавам колата и нямам сигурен купувач, още на 1-2месец (даже и няма да я чакам де), свалям я сток и си продавам веднага повечето части в Англия или при други ентусиасти. Така ще взема повече пари за частите, отколкото ако ги дам с колата!
Да се чудя , къде да местя мненията. Много неща са се изписали, много неясна информация.
Не съм адвокат, аз съм си говорил с него и съм му казал моето мнение:
Към @JorshTDI:
Колега, нека бъдем обективни?
Раздаваш твърдения и пишеш за неща, за които явно нямаш достоверна информация.
В никакъв случай, не съм му опонент на Сами, ама:
- колата му нова струваше 41 макс 42- @igeorgiev82, е прав за цената.
- пуснал си Шуменската РСка. Ами, я я сравни- почти всички есстри има, ДСГ, КОЖА, ПОДГРЕВИ, НАВИ и тн... И тази шуменската се продава вече 1 година и никой не я иска. Няколко пъти намаляха цената и така си стои. Това трябва да говори нещо?
- аз и го написах и съм го казал: Лошото е, че днес всеки търси ДСГ, а стрелата няма екстри, които ги има масово по другите РСки.(няма кожа, няма подгрев на седалки, няма подгрев на преден джам, има кръгъл волан (може купувача това да го кефи) и е най-ранна от всичките 2013г.) .
Изтъквам фактите.
Дано, щом е решил- да я продаде на тази цена! Пожелавам му го най-сърдечно!
Сега, че винаги има някакво изключение и някой е успял да продаде това, не значи, че трябва да слагаме всички под общ знаменател.
П.С: Ако аз тръгна днес да си продавам колата и нямам сигурен купувач, още на 1-2месец (даже и няма да я чакам де), свалям я сток и си продавам веднага повечето части в Англия или при други ентусиасти. Така ще взема повече пари за частите, отколкото ако ги дам с колата!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Как се продава запазена кола/проект? Може ли да се възвърнат вложените средства в частите или трябва да се върне сток?
Ако не се продаде в Турция сме с неяЦецо75 написа: 14.12.2020, 22:33:39 Ей, Чичак! Вземи я карай тая кола, по-добре да я скапаш от бой, от колкото да я продаваш! Нали ск наясно каква загуба ще инкасираш? Тия проекти са яко набутване на кинти, ако не се и накефиш, за какво? Не се излагай, бой и трябва, не продаване!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Как се продава запазена кола/проект? Може ли да се възвърнат вложените средства в части или трябва да се върне сток?
След работа,ходя на разходки със семейството в морската,мола,на плаж,на тренировки в басейна...зависи от сезона. Не карам колата.BlackPearl написа: 12.01.2021, 00:41:41 Той не е като мен, през 1-2 дни след работа да ходи да карам по 100-200км. ей така за кефа.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
GUNTER SERVICE