Как се продава запазена кола/проект? Може ли да се възвърнат вложените средства в части или трябва да се върне сток?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Octavia 3 RS Revo Stage3 Бялата стрела
Обаче се оказа, след преглед на mobile.bg, че Сами ще трябва да доплаща
.
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Стрелата е супер. Мисля си обаче, че трябва да я купи човек, дето "има хабер"... С тези подобрения лаик като мен, например, би се вкарал в голям филм, ако нещо се прецака, да не чува
Желая ти успех с продажбата, предполагам, че се точиш на Кодиак, затова продаваш Стрелата. Стискам палци! ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Желая ти успех с продажбата, предполагам, че се точиш на Кодиак, затова продаваш Стрелата. Стискам палци! - bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не зная,но май ще си я карам като гледам. На моменти,мъчно ми става за нея като се замисля,че може би никога вече няма да изпитвам това чувство на ускорение.А и с толкова любов си я правих и то с мисълта че ще я карам много дълго...но такъв съм,тъп.
Какво да и се развали?
Като не се продаде-всяко зло за добро.
Какво да и се развали?
Като не се продаде-всяко зло за добро.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Не си заслужава да я продаваш! На практика Стрелата е почти нова. Не отстъпва по нищо на една нова Шкода 2021г. А вложеното в доработките не може да се оцени от никой купувач.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
pepi
- Гараж: Octavia
Да сложа моите 5 ст по темата:
1. Доколкото те познавам, бегло от тук и чрез няколко приказки по събори, абе, май не искаш да я продаваш особено... Интересно ми е ако се яви някой мераклия с парите дали ще я дадеш или ще върнеш на заден.Според мен второто. Айде, онази предната я продаде, ама тя не беше топ-моп-перфект. Имам предвид, че ти си перфекционист, а доколкото си спомням имаше инцидент с нея. Оправили я бяха супер, ама те е глождело, сигурен съм. То и момчето дето я взема май не е от пазещите, а от каращите. Не знам жива ли е още тая кола. Та тази, ако я дадеш тука, няма ли да ти е криво да си я гледаш карана, газена и тн?
2.На малко км, супер състояние-ок. Вложени много средства - ок. Ама аз ако имам тия пари директно си вземам от нова от магазина с гаранция. Годинките вървят.Не мога да разбера хората даващи толкова пари за кола втора ръка. И моята е на малко километри на 15г, ама нова ли е? Не.
3. Трудни са времената, не ти знам подбудите за продажбата ( ако въобще искаш да я продаваш). От разумна гледна точка точно сега е моментът да я продаваш - малко км, добро състояние и преди да е чукнала десятка. Така, че решавай окончателно, ако не, бий хикса на обявата и да спираме да си чешеме езиците
И да подчертая: акцентът в мнението ми НЕ Е дали цената е висока, ниска, срена и тн. Исках да подчертая факта, че човекът според мен не е сигурен дали иска да се разделя или не
1. Доколкото те познавам, бегло от тук и чрез няколко приказки по събори, абе, май не искаш да я продаваш особено... Интересно ми е ако се яви някой мераклия с парите дали ще я дадеш или ще върнеш на заден.Според мен второто. Айде, онази предната я продаде, ама тя не беше топ-моп-перфект. Имам предвид, че ти си перфекционист, а доколкото си спомням имаше инцидент с нея. Оправили я бяха супер, ама те е глождело, сигурен съм. То и момчето дето я взема май не е от пазещите, а от каращите. Не знам жива ли е още тая кола. Та тази, ако я дадеш тука, няма ли да ти е криво да си я гледаш карана, газена и тн?
2.На малко км, супер състояние-ок. Вложени много средства - ок. Ама аз ако имам тия пари директно си вземам от нова от магазина с гаранция. Годинките вървят.Не мога да разбера хората даващи толкова пари за кола втора ръка. И моята е на малко километри на 15г, ама нова ли е? Не.
3. Трудни са времената, не ти знам подбудите за продажбата ( ако въобще искаш да я продаваш). От разумна гледна точка точно сега е моментът да я продаваш - малко км, добро състояние и преди да е чукнала десятка. Така, че решавай окончателно, ако не, бий хикса на обявата и да спираме да си чешеме езиците
И да подчертая: акцентът в мнението ми НЕ Е дали цената е висока, ниска, срена и тн. Исках да подчертая факта, че човекът според мен не е сигурен дали иска да се разделя или не
Последно промяна от pepi на 11.01.2021, 10:42:20, променено общо 2 пъти.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Напротив, перфектна си му е стратегията - казал си е цената - ако се продаде - продаде. Ако не - остава си при него. То е ясно, че как и да я продава, все ще е на здрава загуба. Всеки проект си е една черна дупка за пари.
Предвид стегнатия пазар и като цяло нулевия интерес към коли-проекти на вторичния пазар, по вероятно е да си остане в гаража на Сами.
А старата бегачка си е форумна, просто не е активна в писането
Виждаме я по сбирките, кара си момчето, както си трябва я кара.
Предвид стегнатия пазар и като цяло нулевия интерес към коли-проекти на вторичния пазар, по вероятно е да си остане в гаража на Сами.
А старата бегачка си е форумна, просто не е активна в писането
Бееееее.....
- Rangel
Давай го тоя магазин къде ги продават +400hp за 40к., от мен да мине може и 50к. да е. Как ми се кара и на мен една в гаранция, 500hp, за 45000 лв.... ама нямаааpepi написа: 11.01.2021, 10:05:29 2.На малко км, супер състояние-ок. Вложени много средства - ок. Ама аз ако имам тия пари директно си вземам от нова от магазина с гаранция. Годинките вървят.Не мога да разбера хората даващи толкова пари за кола втора ръка. И моята е на малко километри на 15г, ама нова ли е? Не.
-
pepi
- Гараж: Octavia
Хехе, тебе имам да те черпя за калобраните. Помня аз
Говорех от моя гледна точка. На мен 150 коня са ми абсолютно достатъчни. Предостатъчни даже![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Говорех от моя гледна точка. На мен 150 коня са ми абсолютно достатъчни. Предостатъчни даже
- Rangel
Ааа това е съвсем друго. Сега разбрах, защото такива коли няма ни за 40, ни за 50
. Ако някой я купи ще е точно, защото е БЪРЗА, нищо друго няма да го интересува. Другото не го мисли
, пак ще помагаме ако трябва.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
При вторичния пазар във БГ - това да се случи клони към нула.
Тия дето имат мерак за бърза кола втора ръка, обикновенно немат и 1/4 от тая сума. Ако беше проект върху Голф 4 ARL - ще се продаде лесно, ама това ... А тия дето имат пари... те втора ръка не пазаруват.
Бееееее.....
- Rangel
Цецо, не съм правил проучване на пазара. Почти съм сигурен обаче, че ако не тук, то в Германия ще се продаде доста бързо. Просто има едно около 5-6к разходи, за да я продаде там.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Аз съм бил на негово място (бегачката) и при мен винаги е работела стратегията - ако нещо вече се е "зародило" в главата като идея за продажба, продавай...Иначе все ще те гложди нещо и няма да си в мир със себе си
Още повече, ако искаш да вземеш нещо друго, което ще използваш, така че да ти върши работа всеки ден и да ти доставя удоволствие, а не да го гледаш като паметник или да го караш само до Кауфланд/Лидл.
Животът като цяло не е само 0-100 100-200 200-300
Явно си се насочил към нещо по-луксозно, да ти е удобно и да не го мислиш толкова (напълно познато чувство). Другото, ами....грехота е тази кола наистина да не се кара (октавията). Дано този, който я вземе да е мераклия като теб и да и се радва дълго ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Още повече, ако искаш да вземеш нещо друго, което ще използваш, така че да ти върши работа всеки ден и да ти доставя удоволствие, а не да го гледаш като паметник или да го караш само до Кауфланд/Лидл.
Животът като цяло не е само 0-100 100-200 200-300
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- redalex
- Гараж: i3
Ако се е насочил към нещо по-луксозно и то ли ще се кара 30к км за 6 години?
Щото ако при Октавията загубата на стойност е сериозна (предвид всички доработки) то при "нещо лускозно" загубата ще е по 2.
Разбира се, ако парите не са някакъв фактор, тогава "Удри бай Филипе, тая мачка не е наш'та"...
Иначе моментът е крайно куц за продажба на такъв "пасив".
Щото ако при Октавията загубата на стойност е сериозна (предвид всички доработки) то при "нещо лускозно" загубата ще е по 2.
Разбира се, ако парите не са някакъв фактор, тогава "Удри бай Филипе, тая мачка не е наш'та"...
Иначе моментът е крайно куц за продажба на такъв "пасив".
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Продавам я защото ей тъй само стои.До кога се питам. 
GUNTER SERVICE

-
mischoka
- Гараж: в търсене
Аз си мечтая за такава, която да ми стои и да не се кара всеки ден и да не ми сяда всеки в нея. Като седна в нея все едно всеки път сядам в нова кола.