Skoda Crew Protect?

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Skoda Crew Protect?

Мнение от Sawyer »

Това е информацията за системата от конфигуратора:

Системата Crew protect assistant, снабдена допълнително със странични въздушни възглавници отпред и отзад, координира функционалността на бордните системи с цел намаляване и предотвратяване на евентуална възникнала усложненена пътна ситуация.Системата подготвя водача и пътника до него в случай на предпоставка за колизия :
-Допълнително притяга коланите
-Притваряне на страничните стъкла (остава отворено пространство 55 мм), в случай че са били отворени
-Затваряне на панорамния покрив (ако автомобилът е снабден с такъв)

Тук се говори говори за допълнителни бегове уж, наред с другите неща. [smilie=pardon.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Skoda Crew Protect?

Мнение от BlackPearl »

Може би Шкода и те не са успели добре да обяснят. В клипчето се вижда за изброените тирета от теб.
А за възглавниците- пишат отпред и отзад...ама то на РСа мисля са серийни.
Аз (се повтарям) имам си задни бегове (и доктора и Милчо, на Сами не съм гледал) без да имаме такава екстра.
П.С: Аз я гледах тогава и се чудех каква е....
Ето ги моите отзад:(снимката е един ден след като я взех)
20150323_140025.jpg
П.С: Иване, писах ти на FB :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Skoda Crew Protect?

Мнение от Sawyer »

Може би при RS наистина беговете си идват серийно, а екстрата се изразява в това с притягането на коланите и затварянето на прозорци и люкове. Така цената е съвсем логична - 300лв за активиране на съществуващи, но неактивни функции.:D
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Skoda Crew Protect?

Мнение от Sec8200 »

Ако получа отговор от дилъра ще го постна.

Благодаря за инфото доставено по темата.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Skoda Crew Protect?

Мнение от The Hooligan »

ŠKODA Crew Protect Assistant

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Skoda Crew Protect?

Мнение от Sec8200 »

отговор от дилъра :

"Опцията Crew Protect включва затягане на коланите и подготовка на системти за активна безопасност ЕSC.
Двете задни странични въздушни възглавници за стандартни за Октавия още от ниво на оборудване Актив."
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”