Заслужава ли да се купи Октавия

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Мнение от stanley »

Преди 11 години като си купих първата кола в живота - Октавия 1 - 1.6MPI я вкарах в Еуратек за общ преглед. От там ми изкараха един списък от 2 страници с части за смяна. В крайна сметка смених 2 биалетки и някакви тампони по окачването и си карах колата безпроблемно следващите 4 години. Не казвам, че в ЕТ са метнали колегата, а че малко е избързал и е действал импулсивно с връщането на колата на стария собственик. Както казаха по-горе - не е била неговата. В същата ситуация аз бих посетил друг сервиз за второ мнение. Все пак в ЕТ са свикнали да гледат нови коли и като вкараш нещо на 10+ години го гледат като скраб. А може и протокола да им е такъв, все пак искаш становище - получаваш го. Дали ще се съобразиш с него си е твоя работа.
nsavov90

Шкода Новак

Гараж: Octavia 2, DSG, 2.0 TDI-BMM

Мнение от nsavov90 »

И мен ме шашардисаха при оглед на октавия в еуратек, преди 2 месеца. После отидох при моя майстор и той откри само една биалетка - ЕТ бяха описали носачи, тампони и всякакви щуротии. Спомням си, че като говорих с приемчик и го питах за частите, той ми каза: те едните носачи не са за смяна, но са писани, защото ние слагаме малко по-различен вид носачи - мисля ставаше въпрос за С-образните.
Та, може и да си изпуснал някое скрито слънце с тези ЕТ глупости.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”