Škoda Octavia 4 RS TSI - andreev
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Škoda Octavia 4 RS TSI
Този пич прави хубави ревюта, въпреки че понякога бърка инфото.
Подробно ревю, в което споменава: отзад няма амбиентно, с допълнителни спейсъри по 20мм и с допълнителен звуков генератор като в Ауди (на фирма panthera https://en.panthera-automotive.de/)
Нощно POV шофиране, тест на матричните фарове и др.
И тест на звуковия генератор
Подробно ревю, в което споменава: отзад няма амбиентно, с допълнителни спейсъри по 20мм и с допълнителен звуков генератор като в Ауди (на фирма panthera https://en.panthera-automotive.de/)
Нощно POV шофиране, тест на матричните фарове и др.
И тест на звуковия генератор
VRS
- redalex
- Гараж: i3
Škoda Octavia 4 RS TSI
Външен звуков генератор...пантера??!?! За иляду евру.... тия полудяха ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
-
karoq
Škoda Octavia 4 RS TSI
Кога я поръча колега? Много се колебах между RS octavia но реших да карам SUV за това поръчах Карок Спортлайн, преди 10 дена.andreev написа: 25.11.2020, 11:06:17 Има вече седмица на производство - 51ва, но предвид ситуацията нищо не e сигурно![]()
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Škoda Octavia 4 RS TSI
Поръчах я на 20.11.2020, на 25.11 ми се обадиха да кажат, че се знае седмицата на производство и ако всичко е наред към края на януари 2021 трябва да е при мен 
-
nikirs4
- Гараж: Octavia RS 4
- Обратна връзка:
Škoda Octavia 4 RS TSI
И аз отскоро карам РС 4 можели да споделите малко повече за модела
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Škoda Octavia 4 RS TSI
nikirs4, ти го караш,ние да споделяме ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- andreev
Škoda Octavia 4 RS TSI
Колега, сподели ти, аз още чакам да пристигнеnikirs4 написа: 09.12.2020, 07:12:15 И аз отскоро карам РС 4 можели да споделите малко повече за модела
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Škoda Octavia 4 RS TSI
Колега дай едно кръгче да я разтрия таз Рс-ка и обещавам да напиша изчерпателно ревю как съм я усетил колатаnikirs4 написа: 09.12.2020, 07:12:15 И аз отскоро карам РС 4 можели да споделите малко повече за модела
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Škoda Octavia 4 RS TSI
Даваш ли, даваш балканджи nikirs4,
хубава RS-ка на digital-а ?
- andreev
Škoda Octavia 4 RS TSI
Аз пък да кажа, че 51ва седмица почти мина, дано са я произвели вече и дойде скоро
![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- andreev
Škoda Octavia 4 RS TSI
Колата вече е пристигнала в София, първата работна седмица на януари ще е в Бургас ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- andreev
Оп 

Ето я, дойде. Петък, ако не - понеделник я взимам, че излезли два големи ъпдейта и за петък не знам дали ще са готови да ги "налеят". Цветът на живо много ми хареса и с черните елементи стои много яко (първото нещо, което мисля да променя е да направя отпред емблемата и тавана черни, но ще видим).
Като я запалих проверих дали има изкуствения звук от колоните и - има. Явно наистина има връзка с DCC-то. Казвам го във връзка със сивата RS-ка на колегата, който беше разочарован, че няма фейк саунд и се чудеше защо.
Като я взема и покарам малко ще пиша повече

Ето я, дойде. Петък, ако не - понеделник я взимам, че излезли два големи ъпдейта и за петък не знам дали ще са готови да ги "налеят". Цветът на живо много ми хареса и с черните елементи стои много яко (първото нещо, което мисля да променя е да направя отпред емблемата и тавана черни, но ще видим).
Като я запалих проверих дали има изкуствения звук от колоните и - има. Явно наистина има връзка с DCC-то. Казвам го във връзка със сивата RS-ка на колегата, който беше разочарован, че няма фейк саунд и се чудеше защо.
Като я взема и покарам малко ще пиша повече
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Честита придобивка.
Надявам се да не е проблем да кажа 2-3 неща.
Ходих да ги видя и аз днес, докараха една бяла и Вашата.
По молба на Радой няма да качвам снимки, евентуално в общата тема ще кача след Петък на бялата.
Радой каза, че ще опитат за Петък да ги издадат.
Като цяло точно това коментирахме , че на фона на всички черни елементи по автомобила и черните обозначения - емблемата на предният капак е като подарена.
Вътре колата направо гърми отвсякъде.Волана е брутален, седалките са много добре.
Не ми допаднаха на живо изцяло черните джанти.
И отпред под липа просвета е прекалено голям, мое мнение.Много е висока, спрямо бялата, явно окачване и джанти са различни.
Държа да отбележа, че не съм докосвал и с пръст автомобилите, защото знам, че са клиентски и каквото съм видял е било дистанционно.
Като цяло минах, защото се очаква Plug In да дойде демонстрационен с 210кс и мисля да ходя другата седмица да го карам.
@skodko, имаме покана от Радой за другата Събота да даваме газ.
Поздрави,
Цецо
Надявам се да не е проблем да кажа 2-3 неща.
Ходих да ги видя и аз днес, докараха една бяла и Вашата.
По молба на Радой няма да качвам снимки, евентуално в общата тема ще кача след Петък на бялата.
Радой каза, че ще опитат за Петък да ги издадат.
Като цяло точно това коментирахме , че на фона на всички черни елементи по автомобила и черните обозначения - емблемата на предният капак е като подарена.
Вътре колата направо гърми отвсякъде.Волана е брутален, седалките са много добре.
Не ми допаднаха на живо изцяло черните джанти.
И отпред под липа просвета е прекалено голям, мое мнение.Много е висока, спрямо бялата, явно окачване и джанти са различни.
Държа да отбележа, че не съм докосвал и с пръст автомобилите, защото знам, че са клиентски и каквото съм видял е било дистанционно.
Като цяло минах, защото се очаква Plug In да дойде демонстрационен с 210кс и мисля да ходя другата седмица да го карам.
@skodko, имаме покана от Радой за другата Събота да даваме газ.
Поздрави,
Цецо

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2