Заслужава ли да се купи Октавия
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Мой приятел ще си пуска неговата за продажба. Педантично поддържана, в последно време подмени доста неща. Скоро няма да се наложи нищо да се прави по колата. Чак ме е яд, че иска да я продава. И него също де. Но жена му си има кола, той кара служебна и шкодата я кара рядко. Ще го питам за цена и ще пиша пак.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- kalata
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- kalata
Благодаря за положителните оценки колеги. Пуснах тема за колата в раздел Продавам. 

-
pepi
- Гараж: Octavia
Кое и е найс на тая тристахилядница. Ако на харесаната и са доказуеми 120 те хиляди, да я взема човекът. Не може да сравняваш кон с кокошка. Все пак кола се взема да се кара. Сравняват се две коли с двойна разлика в пробега. Няма какво повече да кажа
-
konstans1977
- Гараж: Skoda Octavia IV, 110 HP, 1.2 TSI (2024) 1000 km
- Обратна връзка:
Здравейте,
Благодаря на отзовалите се и изказалите мнение.
Сега, колата наистина се оказа гаражна. След като е продадена 2011 година е поддържана само в Еуратек. След което е изкупена обратно от тях, видях договора за продажба от Еуратек от 2019 г на 122 000 км. От тогаз насам е наистина само гаражна и не се кара. Та, километрите са проверени, наистина е на толкова. Мина на преглед, за смяна са предни накладки. Днес мина ГТП има ГО и всичко по нея е изправно.
Сега, кончетата били малко, двигателя не знам си кво.
Аз съм човек на който ИЧ не му дреме с колко кончета е каручката. Ако искам да съм бърз, обувам маратонките и отивам на пистата. Колата е за придвижване до състезания, каране на деца и пазаруване.
И все пак, мисля да ремапна няколко кончета. Някакви идеи къде??
П.П.
Форумът е интересен, готин и мисля да поседя.
Благодаря на отзовалите се и изказалите мнение.
Сега, колата наистина се оказа гаражна. След като е продадена 2011 година е поддържана само в Еуратек. След което е изкупена обратно от тях, видях договора за продажба от Еуратек от 2019 г на 122 000 км. От тогаз насам е наистина само гаражна и не се кара. Та, километрите са проверени, наистина е на толкова. Мина на преглед, за смяна са предни накладки. Днес мина ГТП има ГО и всичко по нея е изправно.
Сега, кончетата били малко, двигателя не знам си кво.
Аз съм човек на който ИЧ не му дреме с колко кончета е каручката. Ако искам да съм бърз, обувам маратонките и отивам на пистата. Колата е за придвижване до състезания, каране на деца и пазаруване.
И все пак, мисля да ремапна няколко кончета. Някакви идеи къде??
П.П.
Форумът е интересен, готин и мисля да поседя.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
-
konstans1977
- Обратна връзка:
Вече да. Като минат празниците ще ходя в Кат.
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
Честито и безаварийно, колега! Със здраве и кеф да я караш. Реално, ако спазваш ограниченията тия коне ще са ти добре 
-
konstans1977
- Обратна връзка:
Благодаря колега! Честито посрещане на Новата Година пожелавам!HerpaMoTeH написа: 30.12.2020, 22:04:25 Честито и безаварийно, колега! Със здраве и кеф да я караш. Реално, ако спазваш ограниченията тия коне ще са ти добре
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
konstans1977, Честито колега, Хаирлия да е
И аз съм със същата комбинация но комби, върви си хайвана и в града и извън него вече 317К км ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Честита да е. Само гориво и убави емоции.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Честита да ти е!!! Сега ще се убедиш от първа ръка, че този мотор е прекрасен и като вървеж и като разход. Аз го ползвам в Passat B7 с две деца ,куфар 670литра на тавана, комби пълно догоре, багажник с два байка 29" лятото и си ни вози като пич. Среден разход под 7л/100км за последните 30хил км , като софтуера изчислява 78% градско / 22% извънградско . Градското му е 3-4км в посока всеки ден студен. Данък 70лв
Само хубави моменти и май е време за нова тема в другия раздел с вече купените коли
Само хубави моменти и май е време за нова тема в другия раздел с вече купените коли
-
konstans1977
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
Да споделя само. Закарах днес колата в Еуратек и направиха пълен преглед. Само за ходова част 2300 лв с труд, материали и ддс. Други неща които не са спешни още 1700 лв с труд, материали и ддс. Челен удар с действителността. Поне километрите са си толкова.
Обадих се на собственика да го питам "Как така? Нали всичко е обслужвано?" и поисках да си разделим въпросните 2300 лв. Каза чакай малко. Звънна след 2 минути и каза разваляме сделката ела остави колата и си вземи капарото.
Оставих колата, взех си капарото и, така.
Няма кола, но има научен урок. Първо преглед в Еуратек после говорим за цената.
Да споделя само. Закарах днес колата в Еуратек и направиха пълен преглед. Само за ходова част 2300 лв с труд, материали и ддс. Други неща които не са спешни още 1700 лв с труд, материали и ддс. Челен удар с действителността. Поне километрите са си толкова.
Обадих се на собственика да го питам "Как така? Нали всичко е обслужвано?" и поисках да си разделим въпросните 2300 лв. Каза чакай малко. Звънна след 2 минути и каза разваляме сделката ела остави колата и си вземи капарото.
Оставих колата, взех си капарото и, така.
Няма кола, но има научен урок. Първо преглед в Еуратек после говорим за цената.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Хахахах абе човек, ще ме умориш. Ако ти се налива повече бензин ела за 12000 лв ще ти дам фейслифтово комби vRS в прекрасно състояние.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.