Октавията на Ники
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Октавията на Ники
nsavov90, на VW е предвиден двоен вариант с преместване на бушона за запалката с полвин позиция нагоре и надолу, но на Шкода няма такъв вариант.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
nsavov90
- Гараж: Octavia 2, DSG, 2.0 TDI-BMM
Октавията на Ники
Здравейте, колеги.
От доста време не съм писал тук. Общо взето карам си колата и си свиркам.
Тъй като ще ми трябва повече височина в багажника, чудя се дали мога да махна тази преграда/кутия от дъното:

Едит: сега виждам едни винтчета, предполагам от там се сваля кората. Въпроса сега е как да махна страничните ветикални дъски на които стъпва?
От доста време не съм писал тук. Общо взето карам си колата и си свиркам.
Тъй като ще ми трябва повече височина в багажника, чудя се дали мога да махна тази преграда/кутия от дъното:

Едит: сега виждам едни винтчета, предполагам от там се сваля кората. Въпроса сега е как да махна страничните ветикални дъски на които стъпва?
-
nsavov90
Октавията на Ники
Отдавна не съм писал. Вече 6к км, от както колата е при мен. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред и не съм имал никакви проблеми.
Среден разход е 6.5л/100км.
Минават ми някакви мисли за чип тунинг, но информацията за чип при DSG е доста оскъдна.
Среден разход е 6.5л/100км.
Минават ми някакви мисли за чип тунинг, но информацията за чип при DSG е доста оскъдна.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Октавията на Ники
Отивай във Варна при Сами, Гюнтер сервиз.
-
nsavov90
Октавията на Ники
В София дали няма някой да им разбира?
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Октавията на Ники
Стейдж1 на хиляда места можеш да ди направиш. Може и едно рево за 1000лв да забодеш.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.