Нов Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Нов Kamiq
Подкрепям напълно колегата DragoM. Аз съм с ръчка 1.5 и съм много доволен от разход(5.1 за 5000км, без да се правя на състезател) вървеж, екстри и поведение на автомобила! Имам забележка, от към обезшумяването на купето след 110-120км, ама може би се вманиачавам! Служебната ми е Пежо и е по "тиха"
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- dr_rado
- Гараж: Ex:Skoda Superb III FL 2.0 TSI 190 hp DSG
Now: Volvo XC90 D5
-
Alvin_iv
Нов Kamiq
Ще споделя, за да се знае и от други с тази дилема!
Преди да закупя Камика карах Каптюр, Киа, Сузуки Витара и новто 2008 на Пежо 130к.с . Ами, какво да кажа? Ако Пежото имаше простора в купето и видимостта, като Камика не бих се замислял, въпреки по-високата цена! Каптюра бъкан с екстри и много готин от вън, ама накак си "изкуствен" Надделя Камика и не съжалявам!
Преди да закупя Камика карах Каптюр, Киа, Сузуки Витара и новто 2008 на Пежо 130к.с . Ами, какво да кажа? Ако Пежото имаше простора в купето и видимостта, като Камика не бих се замислял, въпреки по-високата цена! Каптюра бъкан с екстри и много готин от вън, ама накак си "изкуствен" Надделя Камика и не съжалявам!
-
ss_julio
Нов Kamiq
Още един глас за автомата, който вече става необходимост. Аз съжелявам, че се изциганих и не взех автомат на Октавията. Имай в предвид ,че имах автомат и още не мога да го прежаля. Ако Октавията беше автомат , до живот с нея.niki_sz написа: 04.12.2020, 19:06:58 Здравейте на всички ще поръчвам Камик с мотор 1.5т.Колебая се между автоматична или ръчна скоростна кутия?На кокво време и километри се сменя маслото на автоматичната кутия .Благодаря
-
boyksi
Нов Kamiq
Здравейте,карам Камик 1,5tsi DSG 150к.с. (цвят металик син титан) - от юни месец навъртяни 5200км (кара се само на къси разстояния в Сф градско - до магазини). По мотора и ск.кутия нямам никакви проблеми - добра динамика, единственото сега от няколко дена се появи скърцане от интериора и то само когато карам по неравности (павета). Ще споделям в бъдеще, ако нещо друго се появи.
Регистрирах се и аз в мобилното приложение - следят се данните пробег и разход ,парк позиция, дали автомобила е в изправност. Но не мога да отключвам и заключвам автомобила с приложението - ЕУРАТЕК ли трябва да отключат тази функция.
Регистрирах се и аз в мобилното приложение - следят се данните пробег и разход ,парк позиция, дали автомобила е в изправност. Но не мога да отключвам и заключвам автомобила с приложението - ЕУРАТЕК ли трябва да отключат тази функция.
-
Alvin_iv
Нов Kamiq
Boyksi,
Бихте ли споделили, как става тази регистрация и как да я активирам, от сайт или да ходя до Еуратек? Когато го закупих пишеше за някакъв едногодишен абонмнт? Ама, как за какво никой не ми обясни!
Благодаря ти предварително!
Бихте ли споделили, как става тази регистрация и как да я активирам, от сайт или да ходя до Еуратек? Когато го закупих пишеше за някакъв едногодишен абонмнт? Ама, как за какво никой не ми обясни!
Благодаря ти предварително!
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Нов Kamiq
Ако я изплащате на лизинг, няма да ви огрее с отключването през телефон.
Плащаш едни пари да имаш информацията на телефона, не виждам чак колко е полезно.На мен ми го дадоха free за първата година.
Плащаш едни пари да имаш информацията на телефона, не виждам чак колко е полезно.На мен ми го дадоха free за първата година.
-
karoq
-
boyksi
Нов Kamiq
Колега сподели моля те какъв разход дава колата при такъв тип употреба.
Би ми било много полезно тъй като и ние използваме втората кола точно със същото предназначение.
[/quote]
Разхода на дисплея варира средно около 9,0л. Като, ако се излезе извън града (рядко се излиза) пада средния разход до 7,5-8,0/100
Би ми било много полезно тъй като и ние използваме втората кола точно със същото предназначение.
[/quote]
Разхода на дисплея варира средно около 9,0л. Като, ако се излезе извън града (рядко се излиза) пада средния разход до 7,5-8,0/100