Здравейте, колеги!
Търся Шкода Октавия 1ва или 2ра генерация.
Задължителните критерии са да бъде комби с бензинов двигател и климатик. По възможност да има газова уредба.
Ако някой предлага такъв автомобил или има наблюдения в/у обяви може да ми пише тук или на ЛС.
Поздрави
Търся Skoda Octavia комби бензин
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
viewtopic.php?f=45&t=3006&start=10
Купих такава лятото. Може да разгледаш втора страница от темата. Гледай като копуваш. Тия коли са си на години и почти всичко е за правене. Аз моята я купих за 2500лв. като подмених всичко необходимо на финала се върза 6800лв.
Верно ,че сега е бетон но пък са си бая пари, просто казвам да си предвидиш бюджет. Единствения проблем е неудобната поне за мен седалка. Ако имаш някакви проблеми с гърба внимавай.
Аз моята не мога да я карам за повече от един час. Направо си блокирам кръста.
Купих такава лятото. Може да разгледаш втора страница от темата. Гледай като копуваш. Тия коли са си на години и почти всичко е за правене. Аз моята я купих за 2500лв. като подмених всичко необходимо на финала се върза 6800лв.
Верно ,че сега е бетон но пък са си бая пари, просто казвам да си предвидиш бюджет. Единствения проблем е неудобната поне за мен седалка. Ако имаш някакви проблеми с гърба внимавай.
Аз моята не мога да я карам за повече от един час. Направо си блокирам кръста.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Здрасти, Бобо, такава търся и аз за работен кон. И съм решил да я стегна, като нова. Това за седалката ме притесни. Ще тествам някъде. Просто да се намери, а бюджета е плаващ към този момент.
VRS
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Оплаквания от седалки на О1 общо взето съм чувал от хора дето са високи/тежки.
На мен лично седалката на О1 ми е по-удобна от седалката на О2.
Имайте предвид и нещо друго - говорим за коли скъсани от каране. Т.е. седалката силно вероятно вече е придобила характеристики на нечии друг г.з. Като последващо съвпадение на г.зовете е малко вероятно![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
На мен лично седалката на О1 ми е по-удобна от седалката на О2.
Имайте предвид и нещо друго - говорим за коли скъсани от каране. Т.е. седалката силно вероятно вече е придобила характеристики на нечии друг г.з. Като последващо съвпадение на г.зовете е малко вероятно
Бееееее.....
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
И аз мога да потвърдя, че седалките на О2 не са от най-удобните. При продължително шофиране повече от 2 часа наистина става доста неудобна и често се надигах. 180 съм висок около 90 кг.