Tемпомат за фабия 2

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
sabevpavel79

Шкода Новак

Tемпомат за фабия 2

Мнение от sabevpavel79 »

Здравейте,
Искам да сложа темпомат на моята Фабия 2. Някой може ли да ме насочи от къде да си намеря и кой може да го монтира?
Аватар
makaveli

Škoda Ludicrous

Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна

Tемпомат за фабия 2

Мнение от makaveli »

И аз искам да си сложа мултиволан обаче предния път поръчах грешни модули щото нямам VagCom и се оказах с други и сега следя в Алиекспрес модули като моя ама да е хайлайн... и само да дойде пак отивам при Денис Даков да правим магии. Абе направоооо!!! Нямам думи [smilie=sarcastic.gif] Та колега, и ти можеш да помолиш някой с вагком да те закачи и да види с какви модули си и след това да си закупиш каквото ти трябва от алито, примерно, и да си имаш темпомат!
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Tемпомат за фабия 2

Мнение от skodko »

Най-вероятно ще ти се наложи да смениш и бцм-а, освен лостовете на волана.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”