@karoq, здравей! Моя Карок си го поръчах началото на октомври тази година - на 8-ти мисля, и си го взех на 28-ми ноември. Иначе по договор беше 90 работни дни, което излизаше края на март
![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
.
Първо дилърът ми каза, че ще излизе дата за производсто. Писах ми всеки петък на пощата да питам дали е излязла - на втория път ми каза седмицата - 9-13 ноември. На 18-ти ноември му писах как вървят нещата с производството и доставката. Колата била готова и скоро щяла да тръгва насам. На 22-ви ми се обади, че е престигнала в София. После имахме малко административна дейност - застраховки и регистрация (постоянния ми адрес е в София и регистрацията трябва да е там, но в момента живея в Пловдив, та всичко ставаше онлайн и дистанционно.). Дилърът ми препоръча човек за регистрацията, че не ми се ходеше лично до София, застрахователен брокер, през който мина гражданската и каското, даже и нотаруис
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Реално занесох на дилъра пълномощното и той се управяше сам с документи и координация на регистрацията. След два дни в четвъртък ми се обадиха, че всичко е минало успешно и петък мога да си взема колата от Пловдив, но аз ги помолих да стане неделя предаването.
Реално под 60 календарни дни беше приключението от подписването на договора до взимането на колата. Организацията ми се стори много добра. Просто търпение и това е.