Skoda Fabia vRS - Blackpearl Günter Powered
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Продължих с козметичните промени.
След като излезе закона за целогодишни светлини , само си хабях ксенона. Едната ми крушка гръмна, нова беше 286лева, а моята Фабия беше 2005, от 2007 променили ксеноновите крушки и май бяха 4000к , различаваха се от мойте заводски, а и все пак колата беше карана 7 години.
За това си взех нови 6000к. крушки и реших, да не си хабя ксенона а да си направя халогените като дневни светлини.
Купих си от и-бей халогени от Фабия2 РС (4 диода) , свалих моите...те са почти 1 към 1, но трябваше преправяне и други букси.
Занесох ги.....на кой може.....на САМИ и всичко беше точно: От 2 в 1.....побългаряване! На събор 2013.......след всичките тези промени....отново фабията беше във върхова форма.
След като излезе закона за целогодишни светлини , само си хабях ксенона. Едната ми крушка гръмна, нова беше 286лева, а моята Фабия беше 2005, от 2007 променили ксеноновите крушки и май бяха 4000к , различаваха се от мойте заводски, а и все пак колата беше карана 7 години.
За това си взех нови 6000к. крушки и реших, да не си хабя ксенона а да си направя халогените като дневни светлини.
Купих си от и-бей халогени от Фабия2 РС (4 диода) , свалих моите...те са почти 1 към 1, но трябваше преправяне и други букси.
Занесох ги.....на кой може.....на САМИ и всичко беше точно: От 2 в 1.....побългаряване! На събор 2013.......след всичките тези промени....отново фабията беше във върхова форма.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- BlackPearl
През 2014година бях поканен на VW TUNING FEST 2014.
Имах дребни забележки по колата, който веднага се отстраниха:
Пребоядисах предна броня, лип и преден капак.
Сложих ДВД - благодарение на братчеда- zambatars Милен Дечев! Мисля, че и 3мата който бяхме на феста , представихме марката достойно. Имаше много смях...награди...и тн!
На феста открих една съществена забележка....фаровете ми . След почти 10 години бяха потъмнели. Веднага ги пратих на Маджо, а той на едно момче, да ги изчисти, да им боядиса рамките черни и да им сложи защитно фолио 3М. Та, това е,набързо си нахвърлих темата по колата. Има още много дребни неща и детайли правени по нея, но ако почна да ги търся, да се сещам и да пиша......много време ще отнеме, все пак колата беше при мен 10години.
Това е една снимка от Събор 2014 на Соколски манастир, която много харесвам. И още няколко: И така, всяка хубава история има и своя край.
На 03.10.2014г. продадох колата на Милен Сотиров- Morkova, голям пич и много мой човек..... От тази дата, той се грижи за колата....винаги да е с опушен багажник! За тези 9 години, съм прекарал много щастливи моменти с колата. Само 1 път ме остави на пътя и то 2006 зимата ми замръзна нафтата на 10км от Добрич.
През всичките години само масла, филтри, консумативи, къси и дълги накрайници, ролка фрайлауф смених(+ ремък).Дадох колата с оригиналния акумулатор Varta.
Почти всеки един проект никога не би бил възможен без помощ от приятели.
Винаги много са ми помагали (на първо място) САМИ И МАДЖО и в даден момент останали хора и колеги.
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ. Без да искам да ги степенувам по важност.....без САМИ И МАДЖО, колата която направих, нямаше да е същата!
ШИ ВА ШИЯЯЯЯЯ!!!
От тук нататък....вече Морковака трябва да пише в тази тема!
Поздрави!
Имах дребни забележки по колата, който веднага се отстраниха:
Пребоядисах предна броня, лип и преден капак.
Сложих ДВД - благодарение на братчеда- zambatars Милен Дечев! Мисля, че и 3мата който бяхме на феста , представихме марката достойно. Имаше много смях...награди...и тн!
На феста открих една съществена забележка....фаровете ми . След почти 10 години бяха потъмнели. Веднага ги пратих на Маджо, а той на едно момче, да ги изчисти, да им боядиса рамките черни и да им сложи защитно фолио 3М. Та, това е,набързо си нахвърлих темата по колата. Има още много дребни неща и детайли правени по нея, но ако почна да ги търся, да се сещам и да пиша......много време ще отнеме, все пак колата беше при мен 10години.
Това е една снимка от Събор 2014 на Соколски манастир, която много харесвам. И още няколко: И така, всяка хубава история има и своя край.
На 03.10.2014г. продадох колата на Милен Сотиров- Morkova, голям пич и много мой човек..... От тази дата, той се грижи за колата....винаги да е с опушен багажник! За тези 9 години, съм прекарал много щастливи моменти с колата. Само 1 път ме остави на пътя и то 2006 зимата ми замръзна нафтата на 10км от Добрич.
През всичките години само масла, филтри, консумативи, къси и дълги накрайници, ролка фрайлауф смених(+ ремък).Дадох колата с оригиналния акумулатор Varta.
Почти всеки един проект никога не би бил възможен без помощ от приятели.
Винаги много са ми помагали (на първо място) САМИ И МАДЖО и в даден момент останали хора и колеги.
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ. Без да искам да ги степенувам по важност.....без САМИ И МАДЖО, колата която направих, нямаше да е същата!
ШИ ВА ШИЯЯЯЯЯ!!!
От тук нататък....вече Морковака трябва да пише в тази тема!
Поздрави!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Skoda Fabia vRS- Blackpearl Gunter Powered
Най-хубавата кола и най-хубавия проект ,на равно с на Младен проекта.
Тази кола е донесла много радост и разочарование
Тази кола е донесла много радост и разочарование
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Откакто съм взел колата нищо не съм правил, засега и не мисля. Сменил съм само филтър на купето и си заредих фреон, че неискаше да духа студ. В понеделник следва смяна на водна помпа, комплект ангренаж и масло, вече е почти на 150 000км. Старая се и се опитвам да я поддържам в състоянието, в което съм я взел от Искрен! ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Браво Милене! Този автомобил е уникален и заслужава да бъде пазен и гледан. Попаднал е при точният човек.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Днес колата посети Еуратек Горна Оряховица за обслужване - смяна на комплект ангренаж, водна помпа и вече с нов антифриз G13, Масло, маслен филтър и горивен филтър. Хората изключително любезни, намерихме общ език. Накрая повозих единия пич, ахна. Питам го няма ли да карат Октавия РС3 бензин да покарам, той вика имам ти номера вече, като дойде ще ти звънна, ама няма да те впечатли ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
-
Gatio_96
Как да направя и моя волан така?
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Ако не си от София или в региона, ми го пращаш и аз ще го занеса да го направят.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- BlackPearl
Воланът е правен във Вилнер. Колегата Младен- masterOne ми помогна и свърши работата изцяло.
Избираш си дизайн, шевове и тн.
Аз , за да не правя моя, понеже нямаше забележка, взех от и-бей еднин от VW без бега за 30 паунда. Пратих го на Младен, отиде, даде , договорихме дизайна и бяхме готови.
Мен така си ми харесваше. Иначе може и с маркер да е, със зелен шев...каквото ти душа иска.
Избираш си дизайн, шевове и тн.
Аз , за да не правя моя, понеже нямаше забележка, взех от и-бей еднин от VW без бега за 30 паунда. Пратих го на Младен, отиде, даде , договорихме дизайна и бяхме готови.
Мен така си ми харесваше. Иначе може и с маркер да е, със зелен шев...каквото ти душа иска.

- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Той пак добре, че не е аКнал, ако си настъпил здравоMorkova написа:Накрая повозих единия пич, ахна.
goAPR
-
Gatio_96
Колко ще излезе да се направи като неговия със светлосини шевове
- BlackPearl
-
Gatio_96
На теб колко ти излезе?
- BlackPearl
Около 400лв.
Иначе без долното скосяване на волана е към 300.
Аз лично, не харесвам волана на Р32 , иначе е по-добър вариант да си вземеш един такъв.
Ла мен е много дебел и горе удебеленията не са практични.
Иначе без долното скосяване на волана е към 300.
Аз лично, не харесвам волана на Р32 , иначе е по-добър вариант да си вземеш един такъв.
Ла мен е много дебел и горе удебеленията не са практични.