Skoda Rapid 130 86г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Skoda Rapid 130 86г.
Ако ги удариш графит....ще са най-добрен. Но не знам колко графита е подходящ за олдтаймер.
Иначе са доста добре:
http://www.comp.co.uk/wheels/wheels.asp ... eels-15-17
Иначе са доста добре:
http://www.comp.co.uk/wheels/wheels.asp ... eels-15-17

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Skoda Rapid 130 86г.
сиви
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Skoda Rapid 130 86г.
Най близки до заводско.
GUNTER SERVICE

- joro120L
- Гараж: Škoda 120L
- Škoda 130LRh
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
- Rapid
Skoda Rapid 130 86г.
Да това ще е 
- joro120L
Skoda Rapid 130 86г.
Петьо, занеси ги на пясъкоструй. Хем няма да се мъчиш, хем ще се почистят идеално.Rapid написа:Докато си чакам колата си подготвям джантите за боя. По-гадна работа от това няма. Толкова елемента има,аз не смея да ги закарам на пясъкоструй, да не ги съсипят. Затова ръчно ги шкуря да махна старата боя.....
Стават, като нови. Иначе все ще пропуснеш нещо. По тия свивки и гънки. После като ги боядисаш да не те е яд....
Един в Пловдив ги чисти със сода. Моите ги чистих на пясък. Нищо им няма.
Майстора беше печен, знаеше за какво става въпрос и ги мина с отработен пясък. Направо пепел е. Та, поръчай си да ги минат с отработения пясък. Пък може и да си знаят.
Туй са моите

след пясъка

- Rapid
Skoda Rapid 130 86г.
Прав си Жоро, при твойте е станало супер. Само че според мен твойте джанти са си били гладки с нарушена боя.
При мен имам чувството, че джантите са правени в някой гараж
имат доста неравности, дупки и са зле, като повърхност и затова ги шкуря да ги позагладя малко.
ето за какво говоря :
При мен имам чувството, че джантите са правени в някой гараж
имат доста неравности, дупки и са зле, като повърхност и затова ги шкуря да ги позагладя малко.
ето за какво говоря :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Skoda Rapid 130 86г.
Мда на тез си им е груба отливката, точно за това не ги харесвам.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Škoda 130LRh
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
Skoda Rapid 130 86г.
Ако искаш питай колегата от съседната тема: (Skoda Rapid 136 UK) дали няма да си продаде джантите 
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
- joro120L
Skoda Rapid 130 86г.
Да ги загладиш???? С шкурка?Rapid написа:Прав си Жоро, при твойте е станало супер. Само че според мен твойте джанти са си били гладки с нарушена боя.
При мен имам чувството, че джантите са правени в някой гараж![]()
ама ти с такива джанти ли си? Аз сега разбрах. Мислих, че си с като на Хашек. Що го показваш него? Затова ти дадох пример с онзи Рапид кабрио.
Тези твоите са "Електрон". Магнезиева сплав. Затова са грапави. По-леки били. Слагат ги на бегачки. Искат и по-дълги шпилки. Те по-грапави няма да станат. Що те е страх от пясък? За тези джанти няма да си мръдна пръста. Ще карам с оригиналните и пластмасовия тас.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Skoda Rapid 130 86г.
Пясъкоструйката е най-доброто по отношение на първичната обработка на джанти.
Жоро е прав.Нямай страх.Стават перфектни.Магнезиевите наистина са по-грапави,но леки.
После ако ги опукаш с прахово боядисване стават вечни. Няма камъчета,няма нищо.
Ако искаш обаче това сивото,което си го избрал да е с гланцоволакова визия няма как с прахово.
Аз на червено слагам тъмен антрацит и това е. Знам,че Жоро сега ще ме скастри,ама това Сребристо,Сиво или Черно е много обикновено някак.
Жоро е прав.Нямай страх.Стават перфектни.Магнезиевите наистина са по-грапави,но леки.
После ако ги опукаш с прахово боядисване стават вечни. Няма камъчета,няма нищо.
Ако искаш обаче това сивото,което си го избрал да е с гланцоволакова визия няма как с прахово.
Аз на червено слагам тъмен антрацит и това е. Знам,че Жоро сега ще ме скастри,ама това Сребристо,Сиво или Черно е много обикновено някак.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Skoda Rapid 130 86г.
малко offtopic но праховото боядисване , по точнэ изпичането прецаква конструктивно метала. особено при алуминиеви после стават на мекици. Пробвано на един BBS комплект,никого вече
За магнезия не знам но ефекта трябва да е подобен
За магнезия не знам но ефекта трябва да е подобен
- joro120L
Skoda Rapid 130 86г.
няма бе Ванка
Аз за тези джантоци съм пас. И какво като са леки. Какво ще разбере този Рапид от това? Колко му е душицата.....
Увлякохте се с РСите. Това си е един Рапид 60 коня и некое магаре.
Увлякохте се с РСите. Това си е един Рапид 60 коня и некое магаре.

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)