Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Audirulzz написа: 21.10.2020, 18:41:09
Как ги продавате толко бързо тия коли незнам.
И Маздата щеше да стои, въпреки че беше гледана повече от сина ми и "всичко" по нея беше сменено преди 3000 км. На никой тук не му пука от тия неща като цяло (особено в този ценови диапазон).
Продадох я на познат човек, който имаше представа как съм се грижил за нея и го оцени. Иначе и аз щях да си остана с 1 позвъняване от други хора, убеден съм.
YYakovliev написа: 21.10.2020, 18:27:10
Днес си продадох старата кола, с която прекарах 7 години почти. Много гадно ми стана като я откараха, все едно кучето ми взеха.
споко - така е с всички нас, които си обичаме колите.
аз я продадох на приятел и да ти кажа - имаме връзка с колата - постоянно го засичам из града и я виждам в трафика.
Но! Ще намалее връзката с времето, докато се увеличава към 'Звяра'
Колеги, някой да има идея защо централното от вътре ми прави някви шашмалогии. Има дни в които натискам бутона да заключи, чува се механичният звук, че уж заключва, но бутона не светва. След това като тръгна да карам почва пак да се опитва да заключи и така го прави през цялото пътуване. Колкото и да го натискам тоя бутон не светва. Други дни си работи нормално.
Вчера пак ми го правеше и по едно време успя да заключи само и бутона светна. След това работеше нормално, като го натисках, до тази сутрин в която пак почна с простотиите.
От какво може да е, много е изнервящо? Благодаря предварително.
YYakovliev написа: 01.10.2020, 18:34:36
Благодаря, от там се прибирам
Тези секретни болтове с "амебата" ли са? И аз имам същите и си търся капачки за тях. Но сребристи или там както се водят, че моите джанти са светли. Можеш ли да помогнеш с парт. номер? Друг колега ако знае - нека да сподели.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
В ЕТ ,ако отидеш и им кажеш ,че е за секретен болт ,предполагам ,че ще те разберат и без парт.номер.Продават и за секретни Спомням си ,че от там ги купувах преди години.
Знам, че ги има там. Обаче са поне два вида, по три цвята от вид. Едните капачки са за секретите със ситния или едрия шлиц. Имал съм и такива. Там капачката е с различен диаметър, главата на болта има един канал, капачката отвътре - съответните "пъпки" които я придържат в канала.
Тези на колегата би трябвало да ми свършат работа. @YYakovliev, ще удариш ли едно рамо?
Здравейте колеги. Нов съм във форума, но попаднах на тази тема, която много ме вълнува, тъй като на пролет мисля да сменя моята Октавия 2 със Супърб 3 комби 2.0 tdi, 4х4 фейслифта. Пощурял съм по тази кола.
Искам да е топ модела, заради конфорт и екстри и за това нищо под L&K не гледам, но пък SCOUT-а са по-високи и ще е по-добре за по-голям сняг примерно, а и като цяло.
От Варна съм, тука рядко вали сняг, но като завали става лошо там където работя, а и имам село наблизо, но нависоко и там също става трудно проходимо. Също така обичаме да ходим със семейството зимата в планината.
Някой знае ли какви са разликите в оборудването (екстрите), а и като цяло? Знам, че Scouta е с адаптивно окачване, но мисля, че и L&K е с такова, не съм специалист (това от гледна точка на подръжка го казвам). Гледам клипчета, ревюта, чета където намеря ...
Ще съм благодарен за мнения